Rotterdam,
15
november
2016
|
13:37
Europe/Amsterdam

Feestdrankjesspecial 2016

Zeven heerlijke drankjes voor de feestdagen

Openhaard of kachel aan? Check. Sneeuw en ijs buiten? Check. Sfeervolle feestdrankjes? Almost check. Met de feestdagen en het koude weer in het vooruitzicht bereidt MissPublicity zich er alvast op voor om deze winter sfeervol te kunnen genieten van speciale drankjes. 

Berentzen Winter- Apfelkorn
De nieuwe appellikeur van het Duitse merk Berentzen is het ideale drankje voor na een winterse wandeling of rondje schaatsen op de ijsbaan. Warm is Winter-ApfelKorn op z’n lekkerst en met de geuren van onder andere appel, kaneel en amandel die opstijgen, kom je gegarandeerd in winterse sferen.
www.apfelkorn.nl - €14,99

Barefoot
Een feestje is geen feestje zonder een lekkere fles wijn. Met de wijnen en bubbels van Barefoot zit je áltijd goed. Maar wist je dat bijvoorbeeld de Merlot ook heerlijk smaakt in een cocktail? Voeg aan twee delen Barefoot Merlot ¾ deel crème cacao likeur en ¼ deel vanille likeur toe en creëer daarmee je eigen Choco-tini. Voor iedere wijnliefhebber wat wils!
www.barefootwine.nl - €5,49

 

New Amsterdam
Een hip feestje dat duurt tot in de late uurtjes? Dan mag de stijlvolle Amerikaanse vodka New Amsterdam niet ontbreken. Deze premium vodka wordt maar liefst vijf keer gedestilleerd om zo een intens pure smaak te verkrijgen. Voor in een cocktail of gewoon puur.
www.newamsterdamspirits.nl - €17,49

 

Rooster & Wolf
Wie tijdens een knusse winteravond iets speciaals wil drinken, hoeft niet ver meer te zoeken. Deze van oorsprong Nederlandse brandy zit vol met passie en enthousiasme. En dat proef je! De brandy wordt gerijpt in nieuwe en oude eikenhouten vaten waardoor de intense karakteristieke smaak ontstaat. On the rocks, in de mix of puur, het kan allemaal met de smaakvolle brandy van Rooster & Wolf.
www.roosterwolf.com - €34,95

 

Limoncello by Xquisito
Geef je feestje een Italiaanse twist met een ijskoude, pure Limoncello. De ambachtelijke Limoncello van Xquisito karakteriseert zich door een uitgebalanceerde en verfijnde citroen smaak. Limoncello kan ook tijdens de feestdagen als buitengewoon heerlijk digestief worden genuttigd of op een winterse dag bij een warm haardvuur. Drink Xquisito ijskoud (-15 graden) uit de vriezer, over het dessert of neem er een lekker stuk pure chocolade bij!
www.xquisito.nl - €24,75

 

Freixenet Cordon Negro
Verras je gasten met deze bijzonder smaakvolle Cava uit Catalonië. Door drie traditionele witte druifsoorten te mixen brengt deze verfrissende mousserende stijl ook aangename zachte aroma’s met zich mee. De afdronk van de Cava is licht, maar lang en elegant. De zwarte iconische fles straalt klasse uit en zal een heuse eyecatcher zijn op elk feestje.
www.freixenet.nl – vanaf €8,99

 

Amarula
Shaken or stirred, de cream likeur van Amarula past in vrijwel elke cocktail. Natuurlijk kan hij ook on-the-rocks, puur of in de koffie worden gedronken. Het Zuid-Afrikaanse drankje wordt gemaakt van marula vruchten en daarna verrijkt met een crèmige room. Ideaal voor een koude winteravond of tijdens een exotische party!
www.amarula.com – vanaf €9,99