02
december
2021
|
15:31
Europe/Amsterdam

Fluitend door de stad crossen met de E-Lane van Union

Stijlvolle e-bike voor je al je fietsritjes

Samenvatting

Maak kennis met de nieuwste e-bike van het oerhollandse merk Union: de E-Lane. Vanaf deze winter kan iedereen op pad met deze bijzondere fiets, waaraan je meteen ziet dat elektrische fietsen helemaal niet saai zijn. De E-Lane ziet eruit als een stadsfiets en de accu is onopvallend in het frame weggewerkt. Het is de perfecte fiets om de stadsjungle mee te trotseren. En natuurlijk de wereld buiten de stad.

Een e-bike voor iedereen
We fietsen wat af in Nederland, dat weet stadsfietsenmerk Union als geen ander. Steeds vaker helpt onze fiets een handje mee, want e-bikes zijn de afgelopen jaren nóg populairder geworden onder zowel een jonge als oudere doelgroep. De E-Lane is een minimalistische elektrische fiets voor iedereen. Deze uniseks e-bike heeft een bijna onzichtbare accu en is voorzien van een stevige voordrager. Daarmee vervoer je probleemloos behoorlijk wat bagage. Een krat bier, een tas vol boodschappen of een kleine koffer past daar gemakkelijk op. De trapondersteuning geeft je extra power om snel en probleemloos door de stad te crossen. Een brug of heuveltje kom je zonder zweetdruppels over.

Elektrisch fietsen is leuk
Union laat met de E-Lane zien dat elektrisch fietsen helemaal niet saai hoeft te zijn. Een e-bike is ook in de stad super praktisch en erop fietsen is leuk. Je zoeft andere fietsers zonder enige moeite voorbij en bent veel sneller op je werk, bij vrienden of op de sportschool. Opladen doe je gewoon met een stekkertje of je haalt de accu eruit als je geen stalling hebt met elektriciteit. Hoef je alleen nog maar te kiezen uit één van de vette kleuren: Iced Blue, Java Blue of Black Mat.

De E-Lane is voorzien van 7 versnellingen en komt in één uniseks uitvoering met midstep. Wie nog meer bagageruimte nodig heeft, kan naast de standaarduitrusting met voordrager, de fiets uitbreiden met een achterdrager. Met een volledig opgeladen accu rij je tot 150 kilometer. Dit model is verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2022.

Union Flow in nieuwe kleuren
Trap je liever zonder ondersteuning? De retro Union Flow is de ultieme stijlvolle citybike en nu beschikbaar in twee nieuwe kleuren: old red en light olive. “De charme van het oude met het gemak van het nieuwe”, zo omschrijft Union dit model. Deze lichtgewicht aluminium fiets parkeer je gemakkelijk overal in de stad. Net als de E-Lane heeft ook de Flow een handige voordrager waarop je je bagage gemakkelijk vervoert.

Over Union
Het oerhollandse fietsenmerk Union maakt al sinds 1904 duurzame, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige stadsfietsen. Het merk selecteert voor de productie de beste onderdelen van merken als Bosch en Shimano. In en buiten Nederland heeft Union meer dan 200 dealers.