Rotterdam,
01
juni
2021
|
13:52
Europe/Amsterdam

Bij de nieuwe Foodhall Scheveningen proef je wereldse smaken aan de Nederlandse kust

Hotspot op Noordboulevard biedt grenzeloze lekkernijen onder één dak

Samenvatting

Foodies, zonaanbidders en strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Foodhall Scheveningen. Bij de aanwinst op de vernieuwde Noordboulevard vind je zeventien wereldkeukens op één locatie. Met bekende (lokale) foodondernemers en spannende nieuwkomers is er keuze voor iedereen. Genieten van zomerse dagen doe je op het extra grote terras met uitzicht op zee.

Geniet van de zomer in Scheveningen
De Noordboulevard heeft een metamorfose ondergaan en kan met de komst van de Foodhall Scheveningen met recht de nieuwe hotspot van Scheveningen worden genoemd. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, wereldse markt vol lichtjes en geluiden. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten van de hal én een looproute is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de zeventien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Iets lekkers uitgekozen? Zoek binnen een plekje of strijk neer op het ruime terras en geniet in de zon van een weids uitzicht over de Noordzee.

Zeventien wereldse keukens
De Foodhall Scheveningen biedt grenzeloze lekkernijen onder één dak. Zo openden bekende Haagse concepten als Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, W.T.F. (World Tempting Flavors) en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast haalde de Foodhall ook een aantal grote namen naar Scheveningen met ervaring in foodhallen elders; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht: De Scheveningse Oesterbar, Meat on a Stick, Saigon Streetfood, Frozen Sweets en Dim Sum bij Wan Tsam zijn ondernemers die een eerste vaste zaak startten in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.

Boilerplate

Overige informatie Foodhall Scheveningen

Adres: Strandweg 161, 2586 ZZ Den Haag
Facebook: https://www.facebook.com/foodhallscheveningen/

Instagram: https://www.instagram.com/foodhall.scheveningen/
Website: https://www.foodhallscheveningen.nl/