rotterdam,
12
mei
2020
|
10:26
Europe/Amsterdam

De Foodhallen Rotterdam biedt podium voor stilstaande Foodtrucks en culinaire concepten

Foodtrucks, Rollende keukens en Culinaire snackbussen welkom in bruisende hotspot op Zuid

Samenvatting

Daar waar Foodfestivals niet door kunnen gaan, komen er bij de Foodhallen Rotterdam nu een aantal plekken vrij. Ondernemers van Foodtrucks, Rollende keukens en Culinaire snackbussen zijn welkom om hun concept op een van de iconische locaties van Rotterdam te vestigen. Foodhallen biedt een helpende hand door een podium te bieden, zodat Foodtrucks deze zomer niet stil hoeven staan. Binnenkort opent de Foodhallen Rotterdam weer de deuren van het monumentale pakhuis op Zuid. Met de 1100m2 en het grote buitenterras waar de Rotterdamse hotspot over beschikt, is het bij uitstek de plek waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft.

We Celebrate Flavors
Nu iedereen zit te springen om weer buiten de deur te eten of een terras te pakken leent de Foodhallen zich bij uitstek voor een culinaire wereldreis dichtbij huis. Met verschillende foodstands worden smaken en culturen van over de hele wereld samengebracht. Van sterrenzaak tot babyrestaurant de Foodhallen Rotterdam staat altijd open om vernieuwende en spraakmakende culinaire concepten aan het aanbod toe te voegen. Niet voor niets is het credo: We Celebrate Flavors. Denk jij een toevoeging te zijn voor de Foodhallen Rotterdam en wil jij jou unieke flavors alsnog onder de aandacht brengen? Mail dan je concept naar rotterdam@foodhallen.nl

Over de Foodhallen Rotterdam
De Foodhallen Rotterdam bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld, met gerechten uit twaalf verschillende keukens. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Het centrale punt is de bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke en lokale bieren en internationale wijnklassiekers.

 

Boilerplate

Informatie over de Foodhallen Rotterdam

Adres: Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam

Aanmelden concepten via: rotterdam@foodhallen.nl