rotterdam,
09
juli
2020
|
16:31
Europe/Amsterdam

Foodhallen Rotterdam is dé hotspot voor de zomer

Kom zorgeloos relaxen met je vrienden, midden tussen de skyscrapers

Samenvatting

Tussen de pakhuizen en fraaie woontorens op de Kop van Zuid vind je het zonnige terras van de Foodhallen Rotterdam. Ondanks de nieuwe regels is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Wel honderd gasten kunnen op voldoende afstand heerlijk chillen aan lange tafels of in relaxte strandstoelen, onder sfeervolle lampjes of op schaduwplekjes bij de bomen. Met een lekker muziekje erbij waan je je op een knus dorpsplein aan de rand van de Maas.

Ruim opgezet terras
Het terras van de Foodhallen is dé plek voor een hapje, een drankje en good vibes in de zon. Naast kenmerkende elementen uit de Rotterdamse haven, zoals twee grote scheepsboeien, zijn er knusse schaduwhoekjes gecreëerd en kun je onder gezellige priklampjes in lekkere strandstoelen en drankje doen met je vrienden. Door windschermen en bakken vol sfeervolle planten zit je overal beschut. Het terras is volgens alle vereiste regels opgezet, waardoor je onbezorgd kunt genieten van de zomer.

Nieuw: Butlaroo
In de Foodhallen bestel je food & drinks nu nog gemakkelijk via Butlaroo. Via je eigen smartphone heb je toegang tot alle menu’s van alle stands en bars in de Foodhallen, waardoor je vanaf elke plek kunt bestellen. Het personeel brengt je orders vervolgens naar je tafel of ligstoel. Ook betalen doe je snel en veilig via de app. Dat betekent meer service aan tafel en minder rondlopen. Wel zo veilig voor iedereen.

Vernieuwde bar
Foodhallen opent binnen een nieuwe bar die meer dynamiek in de ruimte brengt en perfect het terras kan bedienen. Er worden de beste wijnen en lekkerste gin-tonics en cocktails geschonken, maar uiteraard kun je er ook terecht voor een biertje van de tap, fris en speciaal bier. Bij de bar - ontworpen door het jonge architectenbureau OneSevenTree – kun je gezellig rondom kunt zitten onder de kenmerkende bollampen die je overal in de Foodhallen terugziet.

Over Foodhallen Rotterdam
De Foodhallen Rotterdam, het zusje van de hallen in de hoofdstad, bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Net als de zeelieden die in de vorige eeuw het gebied bevolkten, eet je in de Foodhallen gezellig samen aan comfortabele, houten tafels. Het moderne interieur, met sfeervolle bollampen, veel hout en ruime balies, zorgen voor een gezellige sfeer.

Boilerplate

Informatie over Foodhallen Rotterdam

Adres: Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam

Website: https://foodhallen.nl/rotterdam

Facebook: https://www.facebook.com/foodhallen

Instagram: https://www.instagram.com/foodhallen/