15
mei
2020
|
11:56
Europe/Amsterdam

Foodhallen Rotterdam; pak je koffers voor een culinaire wereldreis

De wereld rond in één dag, onder één dak

Samenvatting

Veel vakantieplannen lijken deze zomer in het water te vallen. Daarom treft de Foodhallen Rotterdam voorbereidingen voor een smakelijke staycation; in één dag, onder één dak. De plek die al twee jaar eten en drinken van over de hele wereld bij elkaar brengt, neemt je mee op wereldreis dichtbij huis. Check in met je food-paspoort en bereid je voor op een culinaire trip langs diverse werelddelen. Aan het eind van de avond ga je direct door naar Room Mate Bruno voor een afsluitende overnachting in stijl. Uiteraard helemaal safe and sound, want nu horeca met gepaste maatregelen geleidelijk kan heropenen, biedt de 1100m2 waar de Foodhallen Rotterdam over beschikt één van de eerste plekken waar anderhalve meter afstand en strenge hygiëneregels gewaarborgd blijven. 

Culinaire wereldreis
Het concept van de Foodhallen Rotterdam leent zich bij uitstek voor een culinaire wereldreis dichtbij huis. Met 12 verschillende foodstands worden smaken en culturen van over de hele wereld samengebracht. In één maaltijd vlieg van je van Spanje via Mexico naar Vietnam om vervolgens met een cocktail neer te strijken bij ondergaande zon op het terras in Rotterdam. En wil je na al dat lekkers nog niet naar huis, blijf dan gewoon lekker slapen. De Foodhallen Rotterdam heeft deze zomer een speciale samenwerking met Room Mate Bruno waarbij je met twee personen kunt eten, drinken, slapen en ontbijten voor 150 euro. Het hotel bevindt zich, net als Foodhallen Rotterdam, in het monumentale pakhuis op de Wilhelminakade. Een special arrangement dat vanaf volgende week te winnen is via de Foodhallen socials. Natuurlijk stuur je een foto van je wereldreis pers ansichtkaart naar het thuisfront, groeten uit de Foodhallen!

De ruimte pakken
We moeten momenteel allemaal creatief omgaan met de ruimte die we hebben vooral op openbare plekken. De 1100m2 waar de Foodhallen Rotterdam over beschikt, is bij uitstek de plek waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft en waar je tevens kan genieten van gevarieerd eten of een goede borrel. Het ruime terras biedt een subliem uitzicht op de iconische Kop van Zuid en geeft je even het gevoel even te zijn beland in het bruisende New York of Singapore. Met een aangepaste ruime indeling en creatieve oplossingen zorgt de Foodhallen Rotterdam voor een plek waar je op een ontspannen manier weer even onbezorgd kan genieten!

Over de Foodhallen Rotterdam
De Foodhallen Rotterdam bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld, met gerechten uit twaalf verschillende keukens. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Het centrale punt is de bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke en lokale bieren en internationale wijnklassiekers.

Boilerplate

Informatie over de Foodhallen Rotterdam

Adres:
Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam

Website: https://foodhallen.nl/rotterdam/

Combideal Roommate Bruno: Overnachting incl. ontbijt + 50 euro tegoed bij Foodhallen Rotterdam voor €150,- te boeken via https://foodhallen.nl/staycation