04
september
2020
|
11:51
Europe/Amsterdam

Foodhallen Rotterdam trapt Pride feestelijk af

Foodhallen Rotterdam & STËLZ slaan samen met Rotterdam Pride handen ineen voor een uniek pride event

Samenvatting

Het is bijna zo ver: van 18 tot en met 27 september vindt de zevende editie plaats van Rotterdam Pride! Ruim een week lang worden de straten van de Maasstad ondergedompeld in alle kleuren van de regenboog en vieren we samen de vrijheid van seksuele-, gender- en culturele diversiteit. Foodhallen Rotterdam is trots om de Pride 2020 af te trappen met een feestelijke STËLZ-hangout op vrijdag 18 september.

Kick-off
Foodhallen Rotterdam, STËLZ en Rotterdam Pride gaan een unieke samenwerking aan tijdens de kick-off van Rotterdam Pride 2020 op 18 september. Bij Foodhallen Rotterdam is iederéén welkom en dat maakt het de perfecte plek om diversiteit en inclusiviteit te vieren. Op het terras, dé hotspot voor de (na)zomer, is meer dan genoeg ruimte om zorgeloos te genieten van good vibes in de zon. Bij minder weer wordt de hangout verplaatst naar de grote zaal van de Foodhallen Rotterdam.

Food, drinks & entertainment
Vanaf 17.00 uur heten twee transgender hostessen je hartelijk welkom en brengen ze je met liefde naar je tafeltje. Ondertussen voorziet DJ ROOP je van de fijnste deuntjes. Achterover leunen en genieten lukt natuurlijk het best mét een STËLZ in je hand. Wist je dat het frisse en smaakvolle bruiswater met ongezoete fruitaroma’s slechts 63 calorieën per blikje bevat? Goed excuus om eens flink te zondigen met heerlijke pride-bites! Feeling lucky? Tijdens het event gaan er gouden tickets rond. De gelukkige mag een slinger aan het rad van fortuin geven, met alle gevolgen van dien… Bovendien doneert Foodhallen Rotterdam Rotterdam voor elke verkochte STËLZ €1,- aan Transcafé Rotterdam. Bij Transcafé Rotterdam kunnen transgenderjongeren zichzelf zijn en gelijkgestemden ontmoeten.

Pride deal
Wil je zorgeloos genieten tot in de late uurtjes? Blijf slapen onder hetzelfde dak bij Room Mate Bruno. Speciaal voor deze unieke hangout maken Foodhallen Rotterdam, Room Mate Bruno er samen een feestje van! Voor €150,- blijf je na het event met twee personen overnachten. Geheel in Pridestijl, natuurlijk. Daarbij ontvang je een voucher voor de Foodhallen ter waarde van €50,- én een STËLZ-pakket.


Over Foodhallen Rotterdam
De Foodhallen Rotterdam, het zusje van de hallen in de hoofdstad, bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Net als de zeelieden die in de vorige eeuw het gebied bevolkten, eet je in de Foodhallen gezellig samen aan comfortabele, houten tafels. Het moderne interieur, met sfeervolle bollampen, veel hout en ruime balies, zorgen voor een gezellige sfeer.

Boilerplate

Informatie over Foodhallen Rotterdam
Adres: Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam
Email: info@foodhallen.nl
Openingstijden: dagelijks (zie website)
Website: https://foodhallen.nl/rotterdam
Facebook: https://www.facebook.com/foodhallen
Instagram: https://www.instagram.com/foodhallen/