03
december
2020
|
16:04
Europe/Amsterdam

Kickstart je zondag met een yogales bij Foodhallen Rotterdam

Innovatief ondernemen leidt tot work-out op bijzondere horecalocatie

Samenvatting

Corona dwingt horecaondernemers tot creativiteit. Daarom slaan Foodhallen Rotterdam en de Rotterdamse yogadocente Malou Zuur (LouZen) de handen ineen voor een sportieve samenwerking. Op zondag 13 december vindt de lancering van deze samenwerking plaats en wordt de horecazaak omgetoverd tot yogahotspot. Rol je matje uit en start je zondag zen met een zonnegroet tussen de stands van Foodhallen Rotterdam.

Work-out op een unieke locatie
De beste manier om je dag te beginnen: lekker zweten en tegelijkertijd tot rust komen tijdens een yogales. Dat de sport goed is voor lichaam en geest is inmiddels wel bekend, maar waarom niet nog een stapje extra zetten voor een ontspannen beleving? Een yogales op een bijzondere locatie als Foodhallen Rotterdam zorgt er pas écht voor dat je alles om je heen even kan vergeten. Op zondag 13 december om 10.30 uur geeft Malou Zuur (LouZen) een les poweryoga, een krachtige en dynamische vorm van de sport. Na afloop van de work-out trakteert Foodhallen Rotterdam op een gezonde smoothie én een welverdiende snack.

Creatief ondernemen
Dat de horeca zwaar geraakt wordt door de coronacrisis, is voor niemand een verrassing. Toch zijn sommige ondernemers niet voor één gat te vangen. “Hoe moeilijk het ook is, we moeten door”, aldus Chong Chu, eigenaar van de Foodhallen. “Stil zitten en afwachten is geen optie. We moeten de focus leggen op wat wél kan. Dat zorgt voor creatieve processen en samenwerkingen met partijen waar we normaal gesproken niet zo snel aan zouden denken.” Zo houdt Chong Chu de Foodhallen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam draaiende met creatieve en inventieve ideeën. Naast de yogales is er bijvoorbeeld een samenwerking met Bobby’s Dry Gin, kunnen mensen thuis genieten van de Foodhallen Flavors At Home Box en is er in samenwerking met Zoku Amsterdam een hotelarrangement te boeken waarbij Foodhallen het diner verzorgt.

Over Foodhallen Rotterdam
De Foodhallen Rotterdam, het zusje van de hallen in de hoofdstad, bevindt zich in het monumentale pakhuis Pakhuismeesteren, op één van de mooiste en spannendste plekken van de stad. Het gebouw werd vanaf 1818 gebruikt om exotische ingrediënten uit verre landen in op te slaan. Nu is het een geliefde verzamelplek voor lekker eten en drinken van over de hele wereld. In het industriële gebouw zijn de rauwe randjes van het oude pakhuis behouden, zoals hoge onafgewerkte plafonds en betonen pilaren. Net als de zeelieden die in de vorige eeuw het gebied bevolkten, eet je in de Foodhallen gezellig samen aan comfortabele, houten tafels. Het moderne interieur met sfeervolle bollampen, veel hout en ruime balies zorgt voor een gezellige sfeer.

Boilerplate

Informatie over Foodhallen Rotterdam
Tickets yogales:
Tickets voor de yogales op 13 december zijn voor €20,- te bestellen via deze link. Hierbij zijn een drankje en snack inbegrepen. Deelnemers moeten zelf een matje meebrengen.

Adres: Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam
Email: info@foodhallen.nl
Website: https://foodhallen.nl/rotterdam
Facebook: https://www.facebook.com/foodhallen
Instagram:
https://www.instagram.com/foodhallen