Rotterdam,
02
juli
2019
|
14:36
Europe/Amsterdam

Openingsduur pop up babyrestaurant wegens groot succes verlengd

De Kleine Keuken in de Foodhallen nog te bezoeken tot en met 14 juli

Samenvatting

De Kleine Keuken, het eerste Nederlands babyrestaurant dat op 19 juni opende in de Foodhallen te Rotterdam, is vanaf de eerste dag een daverend succes. Het pop-up restaurant zou aanvankelijk voor slechts twee weken geopend zijn, maar vanwege het grote succes blijft het restaurant langer open. Kirsten Toeset, eigenaar van babyvoeding-merk de Kleine Keuken, is verheugd: “Er is blijkbaar een grote behoefte aan een concept als dit en de locatie, de Foodhallen in Rotterdam, is een ideale plek hiervoor. Mooi dus dat we baby’s nu nog wat langer van gezonde maaltijdjes kunnen voorzien en hen en hun ouders kunnen laten genieten in ons restaurant!”. Het babyrestaurant blijft twee weken langer open tot en met 14 juli 2019.

Het pop-up restaurant is in de afgelopen weken bijna honderdvijftig keer bezocht door kroost en hun ouders. Bezoekers komen vanuit het hele land en zijn erg te spreken over de kwaliteit en de prijs: “Een kindermenu is vaak duur en ongezond. Nu schotel je je baby een gezonde biologische maaltijd voor, voor maximaal 5 euro”, aldus een blije bezoeker. Daarnaast vinden ouders het fijn dat naast de ouders nu ook de kinderen centraal staan in de Foodhallen.

“Tijdens een borrel in de Foodhallen Rotterdam haal ik ook wat lekkere snackjes en babythee bij de Kleine Keuken op, zodat mijn baby ook gewoon ‘mee’ kan genieten. Als mijn baby later echt moet eten hoeven we niet naar huis, want dan schuiven we gewoon aan bij de Kleine Keuken voor een gezonde babymaaltijd!” Bijzonder is dat niet pasta of Hollandse pot populair zijn bij de allerkleinsten, maar juist de culinaire combinatie van zalm, zoete aardappel en doperwtjes het meest wordt geserveerd. Kirsten Toeset vindt dit niet raar: “Het hapje is ook in ons assortiment erg populair! Mede door de combinatie van verschillende smaken en texturen. Na sluiting van het restaurant blijft dit hapje online gewoon te bestellen voor de kleine fans.”

Over babyrestaurant de Kleine Keuken
Het allereerste babyrestaurant van Nederland is een initiatief van babyvoedingsmerk de Kleine Keuken, de Foodhallen Rotterdam en pr-bureau MissPublicity. Het restaurant kwam spontaan tot stand naar een idee van Clarissa Slingerland die met haar baby graag uit eten wilde in een echt restaurant. Het idee sluit perfect aan bij de Foodhallen die graag zoveel mogelijk kwalitatieve diversiteit aan restaurants aanbiedt. Babyvoedingsmerk de Kleine Keuken volgt met het restaurant haar missie om zoveel mogelijk baby’s gezond te laten eten. Babyrestaurant de Kleine Keuken is een pop-up concept. Tot en met zondag 14 juli kun je nog een bezoek aan babyrestaurant De Kleine Keuken in Foodhallen Rotterdam komen brengen.

Over Foodhallen
Na in 2014 in Amsterdam begonnen te zijn met het concept, opende de Foodhallen in 2018 in Rotterdam. De Foodhallen cureert de unieke eetcultuur van een stad en verbindt mensen op unieke locaties. De Foodhallen streeft ernaar lokale keukens een internationaal platform te bieden, met diversiteit, smaak en sfeer als belangrijkste pijlers.

Over De Kleine Keuken
Sinds 2012 maakt de Kleine Keuken biologische producten voor kleine kinderen. De ambitie van het bedrijf is om ouders niet meer te hoeven laten kiezen tussen iets lekkers of iets voedzaams. De Kleine Keuken maakt échte voeding, zodat elk kind gezond en energiek kan opgroeien. Producten van de Kleine Keuken liggen in de supermarkt en zijn online te bestellen.

Over MissPublicity
MissPublicity is een van de leidende pr-bureaus in Nederland. Vanuit kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen helpt het bedrijf merken en bedrijven om hun verhaal een podium te geven.

Boilerplate

Informatie over pop-up babyrestaurant De Kleine Keuken
Adres: Wilhelminakade 52-58, 3072 AR Rotterdam
Openingstijden: van 18 tot en met 14 juli dagelijks open (zie website)
Website: foodhallen.nl/rotterdam
Facebook: www.facebook.com/foodhallenrotterdam
Instagram: www.instagram.com/foodhallen