Rotterdam,
12
oktober
2022
|
12:13
Europe/Amsterdam

Spannend: Nacht- en Halloweenklimmen bij Fun Forest

Op avontuur in het donker

Samenvatting

Toe aan een spannend avontuur? Klimbos Fun Forest organiseert in de maand oktober speciale avonden waarop je kunt Nacht- en Halloweenklimmen. Dat worden gegarandeerd spannende avonden vol adrenaline. Klimmen in het donker is extra uitdagend. Met een nachtlampje moeten klimmers hun weg door het bos vinden. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, kun je in de bossen van Fun Forest deze maand in het donker ook Halloweenklimmen. Wie durft?

Nacht- en Halloweenklimmen
Sluipen door het bos, obstakels overwinnen en via verschillende parcoursen van boom naar boom klimmen. Bij Fun Forest kun je alleen deze maand het klimbos na zonsondergang verkennen. Tijdens het nachtklimmen zijn de bossen sfeervol verlicht en gebruiken klimmers een hoofdlamp om het parcours in het donker veilig af te leggen. Een unieke ervaring, leuk voor jong en oud (minimumleeftijd is 6 jaar).

Tijdens het Halloweenklimmen draait alles om griezelen. Klimmers leggen dan niet alleen de parcoursen in het donker af, onderweg stuitten ze op allerlei spookachtige elementen. Van griezelige versiering tot acteurs die er niet voor terugdeinzen om bezoekers flink de stuipen op het lijf te jagen. Door de extra spannende elementen tijdens het Halloweenklimmen is de adviesleeftijd hiervoor 12+.

Data klimmen in het donker
Nachtklimmen bij Fun Forest kan alleen in de maand oktober:

Almere: zaterdag 29 oktober
Amsterdam: vrijdag 28 oktober
Rotterdam: zaterdag 29 oktober
Venlo: zaterdag 29 oktober

Klimmen met griezels tijdens het Halloweenklimmen vindt plaats op:

Almere: vrijdag 28 oktober
Amsterdam: zaterdag 29 oktober
Rotterdam: vrijdag 28 oktober

Over Fun Forest
Even uit de drukte van de stad ontsnappen? Bij Fun Forest beleef je het ultieme avontuur in de natuur. Klimmen en klauteren over metershoge obstakels en vliegensvlug ziplinen tussen de bomen: Fun Forest haalt het kind in je naar boven. De organisatie bestaat inmiddels 14 jaar en is de eerste en meest ervaren klimbosorganisatie van Nederland. Verscholen in de bossen van Rotterdam, Amsterdam, Almere en Venlo kunnen waaghalzen hun hart ophalen. In de klimbossen vind je verschillende uitdagende parcoursen voor jong en oud.

Boilerplate

Meer informatie over Fun Forest
Adres:                        Bosbaan 6, 1182 AG Amstelveen
Telefoon:                   088-369 7000
Website:                     funforest.nl
E-mail:                        marketing@funforest.nl
Facebook:                  facebook.com/funforestnl
Instagram:                 instagram.com/funforestnl