Rotterdam,
05
juli
2018
|
16:04
Europe/Amsterdam

Fuze Outdoor pakt uit op 11e editie

Tweedaags festival verwelkomt onder meer 2 Brothers on the 4th Floor, The Darkraver, Freddy Moreira, The Sickest Squad en DJ Jean

Samenvatting

Op vrijdag 31 augustus staat de elfde editie van de Fuze Weekender in het teken van de 90’s en Hollandse hits. Het gaat los bij bekende nineties baby’s als 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals en DJ Jean. Zaterdag 1 september breidt het festival uit naar 4 stages met Urban, House, Techno, Hardcore, Freestyle en Hardstyle. Het gaat er dan ook een tandje harder aan toe in Stadspark Veenendaal met onder anderen Hardcore-veteranen als The Darkraver, Kasparov, The Viper en rapformatie De Kraaien.

Fuze goes 90s
Op vrijdag 31 augustus, de gezelligste vrijdag van het jaar, gaat het dak eraf met grote acts uit de jaren negentig, zoals 2 Brothers on the 4th Floor en Party Animals. Ook is het meezingen geblazen bij Totally Spice: A Spice Girls Tribute en draaien DJ Jean, Partyreza en DJ Jose hun dikste tracks uit de nineties. Het podium wordt gehost door MC Omen. Daarnaast komen deze vrijdag de lekkerste Hollandse hits voorbij! Met Dries Roelvink, Ricky, DJ Ott, Rob Gasdr’op & Altijd Larstig en het Hollandse Hits Team, gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer. Dit jaar kun je nog langer dansen op de vrijdag van de Fuze Weekender. Op veler verzoek gaan de deuren dit jaar namelijk twee uur eerder open.

The Darkraver
Zaterdag 1 september worden maar liefst vier podia bezet door Hardstyle, House, Freestyle Deephouse en Techo-dj’s als Adaro, Sub Zero Project, Freddy Moreira, Park & Sons en The Flying Dutchman. Fuze Outdoor verwelkomt dit jaar ook The Sickest Squad. Dit Italiaanse duo vind je op de allergrootste festivals van Nederland zoals Defqon en Dominator. Ze sluiten het seizoen en de ‘Harder Styles’ stage keihard af in Stadspark Veenendaal. Niemand minder dan hardcore & freestyle-legende The Darkraver host dit jaar samen met Outsiders het unieke ‘The Darkraver & Outsiders Feestcafé’ op een echte botsautobaan. Op dit podium zijn ook de Haagse rappers De Kraaien te gast, bekend van de hit ‘Wat ben je lekker’. De Kraaien brachten onlangs samen met stadsgenoten Outsiders, Billy the Kit & The Darkraver het nummer ‘Het Zwarte Schaap’ uit.

Rondje Festival
Naast hard losgaan kun je op Fuze Outdoor ook lekker ontspannen. Geniet van een verfrissende cocktail in een chill area met relaxte bankjes en hangmatten of ga langs bij de indrukwekkende food court. Je vindt hier onder andere de French Dog (winnaar ‘Lekkerste Hotdog van Nederland’) bij Chez Jan, heerlijke tosti’s bij de Tosti Tantes, geweldige burgers en patat bij Uncle John, zoete snacks bij Hemelse Poffertjes en klassieke Italiaanse pizza’s. Een rondje over het festival? Naast een botsautobaan als stage vind je midden op het terrein een zweefmolen waar menig kermis jaloers op zou zijn. Ideaal wanneer je jouw vrienden kwijt bent of een bijzonder moment wil beleven met een leuke dame of jongeman.

Over Fuze Outdoor
Fuze is 11 jaar geleden begonnen als initiatief vanuit de plaatselijke ondernemers in Veenendaal en is uitgegroeid tot een volwaardige festival weekender. Het evenement is in de loop der jaren een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Elk jaar trekt de muzikale happening in het Stadspark in Veenendaal dan ook bezoekers uit heel het land.

Boilerplate

Overige informatie over Fuze Outdoor Festival
Locatie: Stadpark Veenendaal
Datum: 31 augustus en 1 september 2018
Tijd: vrijdag 18:00 - 01:00 uur, zaterdag 14:00 – 00:00 uur
Tickets : vrijdag vanaf €17,50 | zaterdag vanaf €24,85 | weekender vanaf €37,50
Website: http://www.fuze-outdoor.nl
Twitter: https://twitter.com/FuzeOutdoor
Facebook: www.facebook.com/fuzeoutdoor
Instagram: www.instagram.com/fuze.outdoor