Rotterdam,
29
september
2023
|
15:25
Europe/Amsterdam

Ga huidveroudering tegen met de nieuwe producten van Toskani

Professionele cosmetica van farmacutische kwaliteit

Samenvatting

Het Spaanse cosmeceutische merk Toskani lanceert dit najaar drie nieuwe productlijnen, gericht op huidverbetering en het tegengaan van huidveroudering. Met de professionele cosmetica van farmacautische kwaliteit is het mogelijk om vanuit huis mooie resultaten te behalen. De onlangs gelanceerde productlijnen bestaan uit een serum en een crème en zijn voor verschillende leeftijden. Daarnaast heeft Toskani een nieuwe en bijzondere Eye Lift oogcrème ontwikkeld, de Myotec Eye Lift. Hiermee worden de bovenste oogleden gelift en donkere kringen worden vermindert. Alle formules van de producten van Toskani komen voort uit langdurig onderzoek in het laboratorium.

Drie nieuwe producten: Pro Age voor elke leeftijd

Glacier Pro Age

De nieuwe Glacier Pro Age-lijn van Toskani is op basis van thermaal water uit het hart van de Alpen wat rijk is aan calcium en magnesium. Dit zorgt voor intensieve 24-uur hydratatie en het verfrissen van de jonge huid. Het serum en de crème zijn een goede combinatie om samen te gebruiken om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan en invloeden van buitenaf te weren. Het speciale mariene actieve ingrediënt in het serum helpt om rimpels glad te strijken en de vitaminecocktail verbetert de elastisticiteit van de huid. De crème dringt door tot in de diepere huidlagen en bevat ingekapselde ceramide, wat zorgt voor hydratatie en verzachting.

Verkoopadviesprijs: 
Glacier Pro Age advanced serum: €72
Glacier Pro Age advanced cream: €64

Retin Pro Age
Het serum en de crème uit de nieuwe Retin Pro Age-lijn helpt de effecten van veroudering te minimaliseren, strijkt rimpels glad en egaliseert en verstevigt de huid. Beide producten bevatten liposomale en retinolachtige atieve ingrediënten van plantaardige oorsprong, die helpen om de collageenproductie te verbeteren en expressielijnen te verminderen. De unieke samenstelling van ingrediënten is door Toskani uitgebreid onderzocht. Zowel het serum als de crème bevat een breed spectrum aan anti-verouderingseigenschappen. Bijzonder is bakuchiol (99% pure bakuchiol) wat vergelijkbare voordelen biedt als retinol zoals het zichtbaar verminderen van tekenen van lijntjes en rimpels. Maar ook de op planten gebaseerde peptide van nicotiana benthamiana in beide producten, dat de productie van collageen verstrekt. Collageen is een belangrijke bouwsteen van de huid en mede verantwoordelijk voor hydratatie en het herstellen van beschadigingen. De lichaamseigen collageenproductie neemt geleidelijk af na het dertigste jaar.

Verkoopadviesprijs:
Retin Pro Age advanced serum: €76
Retin Pro Age advanced cream: €68

Unique Pro Age

De nieuwe Unique Pro Age-lijn bestaat uit een diep voedend en luxueus serum en crème voor de oudere huid voor dagelijks gebruik. Het bevat actieve anti-verouderingsingrediënten die gericht zijn op het verstevigen van de huid, het tegengaan van kraaienpootjes en rimpels en het shapen van de zogenaamde Y-zone. Het op planten gebaseerde complex in de producten levert energie aan de dieper liggende huidcellen en bevordert de werking van de juiste functies. Eén van de bijzondere ingrediënten in het serum en de crème is bacuri-boter, die de huid diep hydrateert. Het plantaardige collageenfragment in het serum stimuleert collageensysthese, vermindert rimpels en geeft een strakker effect. De crème bevat onder andere een combinatie van vier soorten hyaluronzuur, wat niet alleen zorgt voor hydratatie in verschillende huidlagen, maar ook zorgt voor het verbeteren van de elasticiteit.

Verkoopadviesprijs:
Unique Pro Age advanced serum: €80
Unique Pro Age advanced cream: €72

Myotec Eye Lift oogcrème

De Myotec Eye Lift oogcrème heeft een bijzonder botox-achtig effect: het lift het bovenste ooglid, vermindert wallen en rimpels van kraaienpootjes en vervaagt donkere kringen onder de ogen. Actieve ingrediënten van de crème zijn onder andere kariteboter, kokosolie, een silk tree-plantencomplex en soja- en rijstpeptidencomplex. Dankzij de combinatie van deze ingrediënten worden mooie resultaten bereikt. Maar liefst 95% van de onderzochte proefpersonen gaf aan dat ze een duidelijk liftend effect van de bovenste oogleden bemerkten.

Verkoopadviesprijs:
Myotec Eye Lift advanced eye contour: €48

Alle producten worden geleverd in een nieuwe en luxe verpakking.

Over Toskani
Huidverbetering staat bij Toskani centraal. Al meer dan 30 jaar focust het bedrijf zich op  het ontwikkelen van huidverbeterende producten. Met als uitgangspunt het behalen van de best mogelijke esthetische resultaten met professionele cosmetica en medische hulpmiddelen van farmaceutische kwaliteit. Alle formules zijn uniek en het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium. Toskani werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaarde ingrediënten. De crèmes behoren tot een 360 graden benaderingstechniek.  Dit houdt in dat het merk elke indicatie benadert vanuit het professionele oogpunt, met verschillende behandeltechnieken en de daarbij behorende thuisgebruik producten. Daarmee wordt het best mogelijke resultaat behaald op het gebied van huidverbetering. Buiten dat de crèmes binnen het 360 graden procedure behoren, zijn de producten zeer effectief wanneer er geen medische behandeling wordt ondergaan