Rotterdam,
08
oktober
2021
|
09:18
Europe/Amsterdam

Genomineerden Entree Awards 2021 bekend

Vakkundig samengestelde lijst laat nieuwe horecatrends zien

Samenvatting

De jury van de Entree Awards 2021 heeft vandaag de nominaties bekendgemaakt (zie bijlage). De genomineerden behoren daarmee tot de beste nieuwe/vernieuwde horecabedrijven van Nederland. De winnaars in de dertien categorieën worden bekend op maandag 21 maart 2022, tijdens een uitreiking in Theater Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van horecavakblad Entree Magazine.

Nominaties 
De nominaties zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Een vakjury beoordeelt restaurants, hotels en cocktailbars die afgelopen twee jaar openden (door het niet doorgaan van de Entree Awards vorig jaar, als gevolg van corona, is de termijn ditmaal van één jaar opgerekt naar twee jaar).

Jury
De jury bestaat uit achttien gespecialiseerde designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers. Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine: “De onafhankelijkheid van de jury is een must en gegarandeerd. De juryleden zijn zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde.”

Horecatrends
Ondanks het moeilijke jaar laat de nominatielijst volgens Kranenburg een aantal trends zien. “Er dient zich een nieuwe generatie vakantieparken aan en die laat zich steeds beter vergelijken met hotels. Ook zien we steeds meer fine dining-restaurants met een onderscheidend concept en hebben ondernemers nóg meer aandacht voor goed werkgeverschap.” De Entree Awards worden voor de veertiende keer georganiseerd.