12
november
2020
|
10:40
Europe/Amsterdam

George On Tour: cocktails aan huis

Cocktailshakers reizen met tuktuk door Nederland en trakteren andere branches op cocktails

Samenvatting

George Cocktails & Food heeft de deuren tijdelijk moeten sluiten, maar de horeca is niet de enige sector die het zwaar heeft. Volgens de Rotterdamse cocktailbar verdienen we allemaal een applaus… én een cocktail. George gaat on tour! De cocktailshakers van George Cocktails & Food reizen de komende weken in een speciale tuktuk het land door om helden uit verschillende industrieën in de watten te leggen. Verschillende artiesten, sporters, politici en zorgpersoneel worden getrakteerd op welverdiende cocktails aan huis.

Applaus voor iedereen
Van artiesten tot sporters en van modeontwerpers tot politici. Door de coronacrisis kunnen talloze Nederlanders hun beroep niet op een normale manier uitoefenen. Daarnaast kunnen ze momenteel geen stoom afblazen in de horeca en moeten ze hun favoriete restaurant, kroeg of cocktailbar missen. Daarom gaat George on tour! Om Nederland een hart onder de riem te steken, trekken bartenders Dyon Seedorf (30) en Salvo Calvo (39) het land door met hun tuktuk. George Cocktails & Food trakteert helden uit verschillende branches op applaus én cocktails.

Passende cocktails
Alles wordt uit de kast getrokken voor een spectaculaire en passende cocktail. Met de tuktuk van George op de stoep zijn rondvliegende flessen drank gegarandeerd! De vertrouwde gastvrijheid van George én de kennis en passie voor cocktails proef je in iedere creatie. De helden uit verschillende industrieën krijgen een aantal scherpe en grappige horecagerelateerde vragen voorgeschoteld en worden beloond met een gepersonaliseerde cocktail. Zo worden de afdelingsassistentes van het Erasmus MC getrakteerd op een heerlijke alcoholvrije punch, worden diverse 90’s acts verrast met fruitige kleurrijke cocktails uit die tijd en ontvangen artiesten en dj’s stoere signature drinks. Meegenieten van de tour? Check de video’s van de bezoeken op het Youtubekanaal van George Cocktails & Food.

Een cocktail voor het Binnenhof
“We zouden ook op het Binnenhof cocktails willen shaken voor politici”, aldus Olivier van Hoey-Smith, eigenaar van The Party Group waar George Cocktails & Food onder valt. “Natuurlijk is het balen dat de horeca momenteel gesloten is, maar politici zouden het ook liever anders zien. Het maken van zulke beslissingen is voor niemand leuk. Ook zij kunnen bovendien niet uit eten en moeten hun favoriete kroeg missen”, zegt Olivier. George Cocktails & Food wil heel Nederland een hart onder de riem steken – ook de politiek. Maar natuurlijk wel op een passende manier: met cocktails.

Cocktailparty aan huis
Ook thuis genieten van een welverdiende cocktail. Alle gerechten van de nieuwe menukaart én de populairste cocktails zijn af te halen of te bestellen via Thuisbezorgd. De Espresso Martini, Daiquiri en Pornstar Martini kunnen zelfs per halve liter worden bezorgd.

Boilerplate

Informatie over George Cocktails & Food
Adres: Lijnbaan 36-42, 3012 EP Rotterdam
Openingstijden:
dagelijks van 11.00 – 22.00 uur

E-mail: info@thepartygroup.nl
Telefoon: 010 - 2142547
Facebook: https://www.facebook.com/georgecocktailsandfood/
Instagram:
https://www.instagram.com/georgecocktailsandfood/