19
juli
2016
|
14:23
Europe/Amsterdam

Goeree-Overflakkee de schoonste stranden van Nederland? Stem nu mee!

Samenvatting

De schoonste strandverkiezing is weer van start gegaan. Op woensdag 31 augustus maakt Nederland Schoon de Schoonste Stranden van 2016 feestelijk bekend. Lukt het dit jaar om met de stranden van Goeree-Overflakkee bij de winnaars te horen? Er kan tot en met 21 augustus worden gestemd via www.supportervanschoon.nl.

Naast de uitreiking voor de prijs voor het Schoonste Strand 2016, reikt Nederland Schoon ook dit jaar de Stimuleringsprijs Schone Stranden uit. Deze prijs zet de slimste innovatie initiatieven en samenwerkingen voor een schoon strand in het zonnetje.

Om de stranden van Goeree-Overflakkee in de prijzen te laten vallen bij de Schoonste Stranden van 2016, kan men stemmen tot en met 21 augustus. Via www.supportervanschoon.nl. kunnen de twee stranden van Goeree-Overflakkee (Ouddorp of de Brouwersdam) worden gekozen. Na de beantwoording van drie vragen en de plaatsing van een beoordeling maakt men kans op een weekend weg voor twee personen.

Boilerplate

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilonka van de Wiel, communicatieadviseur, via e-mail: communicatie@goeree-overflakkee.nl of telefoonnummer (0187) 47 59 11.