Rotterdam,
28
september
2023
|
09:18
Europe/Amsterdam

Groot Handelsgebouw: Oktober barst los met spectaculaire evenementen!

Voor de borrelaar, pubquizers én dansliefhebbers is er genoeg te doen

Samenvatting

Vergeet die knusse herfstavonden op de bank, want Rotterdam staat op het punt om een opwindende oktobermaand vol onmisbare evenementen te verwelkomen! Of je nu een fan bent van gezellige borrels, een aanstaande pubquiz-kampioen bent of simpelweg op zoek bent naar een leuke avond uit tijdens de herfst, het Groot Handelsgebouw is dé plek om te zijn in oktober. Hier is een voorproefje van de aankomende evenementen:

Peroni VrijMiBo

Datum: Aanstaande vrijdag 29 september
Tijd: 17:00 - 23:00
Locatie: The Rooftop, Groot Handelsgebouw, Rotterdam

Vergeet je werk even en luid het weekend in met stijl bij de Peroni VrijMiBo! Op 15 oktober zal The Rooftop bij Groot Handelsgebouw worden omgetoverd tot een feestelijke locatie, compleet met Peroni-borrels, unieke merchandise (denk aan een photobooth) en een échte Peroni-bar. Alles is tot in de puntjes geregeld. Zo is er zelfs een DJ die ervoor zorgt dat je niet van de dansvloer af te slaan bent.

Rol direct door vanuit kantoor, schuif vanaf 17:00 uur aan bij het evenement en borrel gezellig door tot 23:00 uur. De toegang is gratis, maar vergeet niet om je plekje te reserveren op The GHG Rooftop Tickets.
 

Quiz Night

Datum: 11 oktober
Tijd: 20:00 – 22:30
Locatie: The Rooftop, Groot Handelsgebouw, Rotterdam

Bereid je voor op een knallende avond vol plezier, grappige feitjes en wat gezonde competitie! Trommel je vrienden en collega’s op en stel een team van 4 tot 6 slimme denkers samen voor dé pubquiz van Rotterdam! Wat kun je verwachten? Een pubquiz met video's en muziekfragmenten, en vragen die je hersencellen aan het werk zetten in categorieën als algemene kennis en popcultuur. De quiz wordt in zowel het Engels als het Nederlands gepresenteerd, dus iedereen kan meedoen. Geniet van hapjes en drankjes, maak de competitie in en win geweldig prijzen.

Deelnemen kost slechts €5 per persoon, dus waar wacht je nog op? Reserveer snel je tafel op www.pubquiz010.nl  en maak je klaar voor een avond boordevol plezier en uitdaging! Kun je er deze keer niet bij zijn? Geen probleem. Elke twee weken organiseert GHG een Quiz Night op de woensdagavond.
 

DJ Night

Datum: Elke vrijdag
Tijd: 17:00 – 23:00
Locatie: The Rooftop, Groot Handelsgebouw, Rotterdam

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kunnen dansliefhebbers ook nog eens hun hart ophalen tijdens de DJ Night die op het programma staat. Op DJ night wordt het Groot Handelsgebouw voor een nacht omgetoverd tot bruisende club en kan iedereen dansen tot de zon opkomt onder het genot van de plaatjes van iedere keer verschillende DJ’s. Als dat geen avond voor in de boeken wordt!

Over The Rooftop

The Rooftop is een initiatief van Jamestown, een vastgoedbedrijf dat in de VS bekend staat om het creëren van levendige innovatiecentra en gemeenschapshubs, waaronder Chelsea Market en Industry City in New York en Ponce City Market in Atlanta. In Nederland leidt Jamestown momenteel de creatieve heropleving van GHG in Rotterdam en de Schinkelbuurt in Amsterdam.

Zes maanden lang, van juni tot het einde van het jaar, organiseren ze een kleurrijk circus en arcade-achtige ervaring op het dak van GHG. Het wordt een plek waar bezoekers worden vermaakt met een breed scala aan ervaringen en spelletjes, aangevuld met snackkiosken en een restaurant en bar met buitenterrassen.

Over Groot Handelsgebouw

Groot Handelsgebouw (GHG), gelegen in het hart van het centrum van Rotterdam en grenzend aan het Centraal Station, is een levendige community van meer dan 450 bedrijven aan de poort van de stad, waar jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld samenkomen. Het gebouw verbindt een bruisende wijk vol multinationals, startups, creatievelingen en culturele organisaties.

GHG, gebouwd in 1953, staat symbool voor de wederopbouw van Rotterdam en beslaat 120.000 vierkante meter verdeeld over acht verdiepingen, waardoor het een van de grootste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland is. Jamestown, het op design gerichte investerings- en beheerbedrijf voor onroerend goed, werkt actief aan verschillende projecten om het pand nieuw leven in te blazen. Door zijn erfgoed te behouden en zich aan te passen aan de toekomst, wil GHG verbeterde kansen bieden voor samenwerking, innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap.

Over Jamestown

Jamestown is een wereldwijd, designgericht vastgoedbeleggings- en managementbedrijf met een staat van dienst van 40 jaar en een missie om inspirerende plekken te creëren. Sinds de oprichting in 1983 heeft Jamestown transacties uitgevoerd ter waarde van ongeveer $40 miljard. Op 30 juni 2023 beheert Jamestown activa ter waarde van $12,3 miljard en heeft het een portfolio in belangrijke markten in de VS, Latijns-Amerika en Europa. Jamestown heeft wereldwijd meer dan 500 medewerkers, met het hoofdkantoor in Atlanta en Keulen, en kantoren in Amsterdam, Bogotá, Boston, Londen, Los Angeles, Madrid, New York, San Francisco en Washington, D.C. Huidige en eerdere projecten omvatten One Times Square en Chelsea Market in New York, Industry City in Brooklyn, Ponce City Market in Atlanta, Ghirardelli Square in San Francisco, de Innovation and Design Buildings in Boston en Lissabon, en Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Voor meer informatie, bezoek www.jamestownlp.com.

Boilerplate

Meer informatie over The Rooftop bij Groot Handelsgebouw
Openingstijden:  Woensdag tot zondag– 11:00 tot 23:00
Adres:  Stationsplein 45, 3013 AK in Rotterdam​
Instagram: https://www.instagram.com/groothandelsgebouw/
Website: https://www.ghg.nl/rooftop