Rotterdam,
05
juli
2022
|
12:50
Europe/Amsterdam

De Grote Schijn keert dit najaar terug naar Rotterdam

Een magische avondwandeling in het Kralingse Bos van 20 oktober t/m 6 november 2022

Samenvatting

Dit najaar keert De Grote Schijn met een geheel nieuwe show terug naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Na twee uitverkochte edities kun je dit jaar tijdens de herfstvakantie opnieuw genieten van de kracht en pracht van de natuur tijdens deze bijzondere tocht door het donker. Van 20 oktober t/m 6 november ontdek je het bos zoals je het nooit eerder zag. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en de klanken zorgen voor een magisch schouwspel. De reguliere kaartverkoop voor De Grote Schijn start vrijdag 8 juli om 10:00 via www.degroteschijn.nl .

Gloednieuwe show
Opnieuw vormt het Kralingse Bos het decor voor de derde editie van De Grote Schijn met de natuur in de hoofdrol. Het bos komt helemaal tot leven tijdens een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen. Laat je verwonderen door de uitgelichte natuur en meevoeren in een schitterend schouwspel van kleuren, geuren en klanken.

Christophe Van Hostauijen, regisseur: “Tijdens De Grote Schijn laten we mensen opnieuw wegdromen. We creëerden een wondere wereld, ver weg van de realiteit waarin bezoekers – jong én oud - hun fantasie de vrije loop kunnen laten.”

DE GROTE SCHIJN
Donderdag 20 oktober t/m zondag 6 november 2022
Kralingse Bos, Rotterdam

De Grote Schijn is van 20 oktober t/m zondag 6 november elke avond geopend tot 23:00. De aanvangstijd varieert tussen 18:00 en 19:00. Om wachtrijen bij de entree te voorkomen en het wandelen zo aangenaam mogelijk te maken wordt er gewerkt met tijdsloten. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er dit jaar vroege tijdsloten tijdens de schemering.

Boilerplate

Meer informatie: www.degroteschijn.nl 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 juli om 10:00 via www.degroteschijn.nl of www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Entree: €18,75 (incl. servicekosten) voor volwassenen / €13,75 (incl. servicekosten) voor kinderen tot 12 jaar of volwassenen boven 65 jaar / Gratis voor kinderen tot en met 3 jaar / familiekaart (incl. servicekosten) € 59,- (voor twee volwassenen en twee kinderen of één volwassene en drie kinderen).