Rotterdam,
12
augustus
2022
|
12:06
Europe/Amsterdam

Hallmark heeft het ideale cadeau voor elk moment

Laat een persoonlijke verrassing bezorgen aan je dierbaren

Samenvatting

Iemand vanaf een afstand laten weten dat je aan diegene denkt, of een verjaardag vergeten en op het nippertje toch nog een cadeau laten sturen? Met de (brievenbus) cadeaus van Hallmark zit je sowieso goed. Het internationaal bekende wenskaarten merk biedt namelijk een groot assortiment aan presentjes zoals bloemen, ballonnen, chocolade, dranken en beauty producten. Verras je geliefde, familie of beste vriendin met iets moois en schrijf je wens op een persoonlijk kaartje.

Ik hou(t) van jou!
Romantischer dan dit wordt het niet. Laat iemand voelen hoe lief je diegene vindt met dit houten hart met daarop een flesje gedroogde wensbloemen, een waxinelichtje en jouw persoonlijke kaart. Het leuke aan dit brievenbuscadeau is, dat de ontvanger er niet voor thuis hoeft te zijn om het op de deurmat te ontvangen. Gegarandeerd verrassen dus!

https://www.hallmark.nl/cadeau/brievenbus-wensbloemen-waxinelichtje-kaarthouder-hart-7150/

Bloembommen van Blossombs
Iemand verrassen met groene vingers? Dan zijn deze Blossombs een goede keuze. Blossombs zijn kleurrijke bloem 'bommetjes' van biologische - speciaal voor bijen en vlinders - samengestelde zadenmix van wilde bloemen. Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de sloot! Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of een gieter gebruiken) en de Blossombs doen de rest.

https://www.hallmark.nl/cadeau/brievenbuspakket-blossombs-bloemzaden-geschenkdoos-7409/

Alle kleuren van de regenboog
De trend van het moment: droogbloemen in een houder! Om iemand op te vrolijken of om te bedanken. Deze kaarthouder wordt geleverd met een prachtig mini-boeket in alle kleuren van de regenboog. Om het cadeau extra persoonlijk te maken krijg je een wenskaart erbij. Wie laat jij stralen door dit bijzondere geschenk?

https://www.hallmark.nl/cadeau/brievenbuspakket-kaarthouder-flowershot-rainbow-8189/

Geluks- en beschermengel
Wil je iemand wat geluk of bescherming meegeven? Dit geluks- en beschermengeltje zal altijd bij je zijn om je te beschermen, waar je ook naartoe gaat. Dit kleine engeltje zit in een mooi houten doosje zodat je hem veilig mee kunt nemen. En als je hem neer wil zetten kun je het doosje gebruiken als voetstuk. Wie is jouw engel?

https://www.hallmark.nl/cadeau/geluksengeltje-angel-to-go-691/

Liever dan lief
Kan iemand wel een opkikker gebruiken? Deze ballon met een lief hondje en bos bloemen vrolijkt diegene gegarandeerd op. De illustratie komt van de hand van Matia Studio en er is ook een kaart met dit design. Stuur hem op een speciaal moment zoals een verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, bij ziekte, of zomaar. Wanneer de ontvanger de doos opent en deze ballon eruit vliegt, kan zijn of haar dag niet meer stuk. Fijn weetje: de ballon is voor 50% gemaakt van gerecycled materiaal!

https://www.hallmark.nl/cadeau/ballon-hondje-met-hartjes-en-bloemen-eco-7989/

Over Hallmark
Hallmark is in 1910 opgericht in Amerika door Joyce C. Hall. De destijds 18-jarige Joyce was er van overtuigd dat mensen een diepgeworteld verlangen hebben naar echte sociale contacten. De wenskaart is het ideale middel om daar invulling aan te geven. Die boodschap werd overgebracht op drogisterijen en cadeauwinkels en daarmee verkocht Hallmark in rap tempo schoenendozen vol wenskaarten. Nu, ruim 100 jaar verder, helpt Hallmark mensen nog steeds bij het versterken van waardevolle relaties, en is Hallmark uitgegroeid tot een internationaal merk. Van wenskaarten tot cadeau artikelen; Hallmark is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen en in ruim 30 talen. Televisiezenders in de USA en het eigen crea merk Crayola maken van Hallmark een iconisch bedrijf dat zich focust op de toekomst en het maken van echt contact.