09
april
2021
|
10:57
Europe/Amsterdam

Hotel de Wereld: een plek met een verhaal

Zet een voet over de drempel van de indrukwekkende entree en je wéét: dit is een bijzondere plek. Hotel de Wereld is met recht een plek met een verhaal. Het beroemde viersterrenhotel in het centrum van Wageningen staat sinds 1945 bekend als de plaats waar werd onderhandeld over de bevrijding van Nederland. Meer dan 75 jaar later komt de geschiedenis tot leven in het gerestylede boetiekhotel. Laat je in de watten leggen tijdens een ontspannen verblijf in een van de zeventien unieke kamers. Als hotel van de vrede én met de natuur van de Veluwe om de hoek, is er geen betere plek om te vrijheid te vieren.

Genieten van een kop koffie mét huisgemaakte appeltaart doe je in de lounge, op precies dezelfde plek waar Prins Bernhard in 1945 aan tafel zat om te onderhandelen over onze vrijheid. In restaurant LEV. @ de Wereld serveren chef-kok Robbert Ossenkoppele en zijn keukenbrigade een smaakvol diner. Alle gerechten hebben de grootte van een tussengerecht en worden gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Op de kaart vind je bijvoorbeeld Achterhoekse rendang, lasagne van schaaldieren of een Biet Wellington. Ook gasten die niet in het hotel verblijven, kunnen bij Hotel de Wereld terecht voor een laagdrempelige culinaire ervaring.

Boilerplate

Meer informatie over Hotel de Wereld
Achterhoek, aandacht en ambacht. Dat is waar HIM+ voor staat, de moederorganisatie van verschillende food- en hotelconcepten in de Achterhoek.

Website: https://www.hoteldewereld.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/HotelDeWereld
Instagram: https://www.instagram.com/hoteldewereld/
Adres: 5 Mei Plein 1, 6703 CD Wageningen
Telefoon: 0317 460 444