Arnhem,
28
november
2023
|
16:01
Europe/Amsterdam

Hippe hotspot The Church in Arnhem is here to stay

Razend populair hotel en restaurant viert einde van het jaar met mooie mijlpalen

Samenvatting

The Church in Arnhem is nog geen jaar na opening al niet meer weg te denken uit het Nederlandse horecalandschap. De bijzondere locatie, waanzinnige aankleding, het uitstekende restaurant en de cocktailbar blijven niet onopgemerkt. Gasten uit het hele land weten The Church al te vinden en dat geldt nu ook voor professionele organisaties. Het restaurant is dit najaar namelijk genomineerd voor een prestigieuze Entree Award in de categorie Wine & Dine én opgenomen in de Lekker500 restaurantgids en QL gids. De totaalbeleving die de jonge exploitanten voor ogen hadden, slaat uitstekend aan bij het publiek. Dit is al veel meer dan een hotspot, The Church is inmiddels ‘the place te be’!

Wat The Church zo bijzonder maakt

Wat The Church zo speciaal maakt, is lastig onder woorden te brengen. Het is namelijk de beleving die tot de verbeelding spreekt en alle zintuigen prikkelt. De locatie in een oude Lutherse kerk vormt daarvoor de basis. Doordat er optimaal gebruik is gemaakt van elementen uit de kerk in combinatie met trendy muurschilderingen en goed doordacht kleurgebruik, maakt alleen al de binnenkomst veel indruk. ‘Wine, Dine & Sleep’ is het motto van The Church. En laat dat nou allemaal tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Van verborgen en zwevende hotelkamers tot een indrukwekkende cocktailbar en uitstekende gerechten die worden bereid in een grote open keuken. Hier ben je verzekerd van een ‘wow effect’.

De nominatie voor de Entree Awards in de categorie Dine & Drink is extra bijzonder omdat het restaurant nog maar zo kort open is. De vermelding van het restaurant in de Lekker500 gids, de culinaire lijst der lijsten, is eveneens een grote mijlpaal. Daarnaast is The Church ook nog opgenomen in de QL gids. Reden voor een feestje dus! The Church sluit dit jaar op bijzondere wijze af met een spectaculaire en exclusieve dinner show op oudjaarsavond. Chef Bart en zijn keukenteam serveren je de 6-gangen Chefs Experience begeleid door top entertainment. Uiteraard kunnen gasten er ook voor kiezen om te blijven slapen! Kijk voor meer informatie over de dinner show op https://the-church.nl/nye-dinner-show-the-church/

Uitgewerkt tot in de details

Horecamaatschappij HIM+ deelt de exploitatie van The Church met het jonge horecakoppel Bart Leusink (25) en Janiek van den Broeck (25). Zij waren meteen verliefd op de kerk en zagen mogelijkheden om het restaurantgedeelte en hotel te verbouwen tot een plek die op iedere gast een blijvende indruk achterlaat. Over elk detail is nagedacht: van de plaatsing van de bar (die eerst midden in de zaak stond), tot passende kleuren van de bedrijfskleding en persoonlijke benadering van gasten. Ook voor de open keuken in het hart van de zaak is bewust gekozen: zo is het gemakkelijker voor de bediening en exploitanten om gerechten uit te serveren en een praatje te maken met aanwezigen. Het jonge stel heeft nog volop mooie toekomstplannen met The Church. Het verbouwen van de hotelkamers bijvoorbeeld. De droomstart die is gemaakt, wordt de komende jaren met veel passie en enthousiasme door het koppel voortgezet.

Over HIM+

The Church maakt onderdeel uit het HIM+. Achterhoekse gastvrijheid en horecaconcepten met een verhaal, dat is waar de Horeca Inspiratie Maatschappij (HIM+) voor staat. Het is de moedermaatschappij van verschillende food- en hotelconcepten in deze regio, waaronder The Church, Villa Ruimzicht en Hotel de Wereld. Daarnaast wil HIM+ de schoonheid van de Achterhoek aan nog meer mensen laten zien. En laten zien waarom rust, ruimte en hartelijkheid zo goed gecombineerd worden met de ‘alles komt goed’-mentaliteit, want dat is waar het in deze regio om draait.