Amsterdam,
18
april
2023
|
15:33
Europe/Amsterdam

Hoofdconciërge Brian Mackenzie van NH Collection Amsterdam Barbizon Palace bekroond met prestigieuze titel

Tweede Vice Presidentschap van Les Clefs d’Or

Samenvatting

Brian Mackenzie (56) is al sinds de opening in 1988 conciërge bij NH Collection Amsterdam Barbizon Palace aan de Prins Hendrikkade. Tijdens een congres van dé wereldwijde professionele vereniging van hotelconciërges, Les Clefs d’Or, ontving hij in maart 2023 de prestigieuze titel. Brian mag zich nu 2e Vice President noemen van de internationale vereniging die zich volledig toewijdt aan professionele gastenservice in de hotelbranche. Een titel die hij met trots draagt en smaakt naar meer. De conciërge van NH Collection Amsterdam Barbizon Palace zet zich al jarenlang in voor de vereniging, naast zijn fulltimebaan in het Amsterdamse hotel. Brian is de enige in Europa die zo’n prestigieuze titel binnen de vereniging mag dragen. Hotelconciërges worden gezien als de meest betrouwbare lokale experts en ambassadeurs van hun bestemming. In Nederland zijn 46 hotelconciërges die de sleutels mogen dragen.

De passie van Brian Mackenzie          
Tijdens het congres van Les Clefs d’Or, dat van 10-15 maart in Istanbul heeft plaatsgevonden, is Brian uitgeroepen tot 2e Vice President. Dit congres wordt door de gehele reisindustrie als zeer belangrijk gezien. Die erkenning kreeg hij niet zomaar. Na een lidmaatschap van bijna 30 jaar, een geheime stemming en een voordracht volgde de bekroning met deze prestigieuze titel. De komende jaren kan hij zich verder ontwikkelen tot 1e Vice President en daarna tot International President.

Brian Mackenzie: “Ik werd echt gegrepen door de passie van Les Clefs d’Or. De komende jaren wil ik mij verder ontwikkelen binnen het genootschap en mijn liefde voor dit prachtige vak zo breed mogelijk uitdragen. Ik hoop een soort influencer te zijn in mijn vakgebied. Zonder mijn functie bij en de steun van NH Barbizon Palace was de erkenning nooit mogelijk geweest.”

Ludo de Jong, General Manager van NH Collection Barbizon Palace voegt hier aan toe: ''Ik ben er erg trots op dat Brian deze internationale functie mag bekleden en dat hij deel uitmaakt van ons toegewijde hotelteam, waarbij Brian extraordinary experiences kan organiseren voor onze gasten door overal ter wereld deuren te kunnen ‘openen’.''

Les Clefs D’Or: een bijzonder genootschap   
Om de gouden sleutels van Les Clefs D’Or te dragen, dienen leden aan verschillende eisen te voldoen. Het is een prestigieuze toekenning, die alleen wordt gegeven aan hotelconciërges met jarenlange ervaring. Dat gebeurt na een jarenlang toelatingsproces. Les Clefs D’Or leden bedienen wereldwijd meer dan 100 miljoen gasten per jaar. Zij zijn lid van een bijzonder genootschap, waarvan Brian sinds 1994 onderdeel uitmaakt. Les Clefs d'Or heeft ongeveer 4000 leden in meer dan 80 landen en 530 bestemmingen, in elke uithoek van de wereld. Zij worden gezien als de meest betrouwbare lokale experts en ambassadeurs van hun bestemming. In Nederland zijn 46 hotelconciërges die de sleutels mogen dragen.

“Gasten zien aan de sleutels op mijn uniform in één oogopslag dat ik hun klankbord ben gedurende het verblijf. Ik zet alles op alles om een onvergetelijke ervaring te bieden en verwachtingen te overtreffen. Is iets écht niet mogelijk, dan maken we het mogelijk met een alternatief'' aldus Brian Mackenzie.

Over NH Collection   
NH Collection is het luxemerk van NH Hotel Group onderdeel van Minor, bekend om zijn unieke hotels in de belangrijkste steden van Europa en Latijns-Amerika. Gebaseerd op de premium waardepropositie van de keten, behouden deze hotels hun lokale karakter om hun gasten te inspireren en te boeien. NH Collection Hotels zijn ontworpen voor diegenen die het beste uit hun verblijf willen halen en echt buitengewone momenten willen beleven door middel van unieke, creatieve en innovatieve ervaringen. In de NH Collection hotels geeft het personeel de grootst mogelijke aandacht aan details, zodat gasten zich hun buitengewone ervaringen zullen blijven herinneren door de gepersonaliseerde en superieure gastenservice. Of het nu gaat om zakenreizen of vrije tijd, om ontmoetingen of ontspannende momenten, NH Collection hotels bieden inspirerende, veelzijdige en stimulerende locaties voor het maximaliseren van creativiteit en plezier.

Over Minor Hotels     
Minor Hotels is een internationale exploitant, investeerder en eigenaar van hotels met momenteel meer dan 530 hotels in beheer. Minor Hotels verkent met passie nieuwe mogelijkheden in gastvrijheid met een gevarieerde portefeuille van eigendommen. Deze zijn op intelligente wijze ontworpen om verschillende soorten reizigers aan te spreken, die zowel nieuwe passies als persoonlijke behoeften bedienen. Via de merken Anantara, Avani, Oaks, Tivoli, M Collection, NH Collection, NH, nhow, Elewana, Marriott, Four Seasons, St. Regis, Radisson Blu en Minor International is Minor Hotels actief in 56 landen o.a. in Pacific-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, de Indische Oceaan, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

Met dynamische plannen om bestaande merken uit te breiden en strategische overnames te onderzoeken in opportunistische markten, streeft Minor Hotels een visie na van een meer gepassioneerde en onderling verbonden wereld. 

Minor Hotels maakt deel uit van het GHA DISCOVERY loyaliteitsprogramma, waarmee reizigers kunnen genieten van elk moment, thuis of onderweg, terwijl ze erkend en beloond worden bij deelnemende hotels en resorts wereldwijd. Ga voor meer informatie naar www.ghadiscovery.com. Ga voor meer informatie en beeldmateriaal naar nhhotels.pr.co