Rotterdam,
28
maart
2022
|
14:37
Europe/Amsterdam

Fabulous Friday op vrijdag 8 april bij Hotel Amerika

De ideale vrijdagmiddagborrel met live muziek, food en drinks

Samenvatting

Op zoek naar de perfecte locatie voor een spetterende vrijdagmiddagborrel? Dan zit je bij Hotel Amerika in Hoek van Holland goed. Op vrijdag 8 april organiseren zij een Fabulous Friday event, waarbij je de werkweek op een heerlijke manier kunt afsluiten. Vanaf klokslag 17.00 uur worden er funky deuntjes gedraaid door DJ Brentnew en shaken de bartenders smaakvolle cocktails in de bistro van het hotel. De entree is gratis en kom ook zeker op tijd, want in het eerste uur krijg je tijdens de Cocktail Happy Hour wel twee cocktails voor de prijs van één. Trek gekregen? In de bistro serveren ze heerlijke gerechten en snacks voor bij je borrel. Verzamel al je collega’s, vrienden en familie en kom genieten van een Fabulous Friday bij Hotel Amerika!

Fabulous Friday

Als er een feestje wordt gevierd bij Hotel Amerika, weet je dat het een mooie avond zal worden. Eerder al organiseerden zij een spannend Haunted Hotel event, een spetterende Grand Opening en afgelopen winter een knusse Hidden Winter bbQ in de verborgen tuin van het hotel. Bij Hotel Amerika hebben ze oog voor detail en dit zie je dan ook zeker aan zowel het interieur als aan de aankleding van de events. Fabulous Friday beloofd wederom een gezellige avond vol food, drinks en live muziek te worden. Naast dat DJ Brentnew swingende deuntjes draait, zal er tussendoor live muziek worden gespeeld om de voetjes van de vloer te laten gaan. Vanachter de bar wordt ieder zijn favoriete cocktail geserveerd en in de bistro kun je terecht voor een versbereid hapje of maaltijd. Fabulous Friday vindt plaats op vrijdag 8 april van 17:00 – 23:00 uur en de entree is gratis. Alle info over dit event en komende events is te vinden op: www.hotelamerika.nl/nl/events

Over Hotel Amerika

Hotel Amerika is al sinds 1902 een icoon in Hoek van Holland en omstreken. Na verschillende bestemmingen, heeft het hotel sinds 2019 de allure van toen weer terug. Nu vind je er een prachtige design-inrichting met velvet gestoffeerde meubels in ‘millennial pink’ en donkergroen, op de kamer luxe boxsprings en vrijstaande baden en een culinaire bistro met marmeren tafels en veel gouden elementen. Het brede Noorzeestrand is vlakbij, waar je mooie fietstochten kunt maken door de duinen en daarna kunt neerploffen voor een kop koffie in de fijne bistro van het hotel.

Boilerplate

Meer informatie over Hotel Amerika
Adres: Rietdijkstraat 96, 3151 GK Hoek van Holland                               
Telefoon: +31 (0) 174388145                      
Website: www.hotelamerika.nl                   
E-mail: info@hotelamerika.nl                                  
Facebook: www.facebook.com/hotelamerika1902/
Instagram: www.instagram.com/hotelamerika1902/