Rotterdam,
04
februari
2022
|
10:45
Europe/Amsterdam

Hidden Winter BBQ in verborgen tuin van Hotel Amerika

Geniet van heerlijke barbecue gerechten en muziek in winterse sferen

Samenvatting

Hotel Amerika in Hoek van Holland organiseert op zondag 13 februari een Hidden Winter BBQ. Tijdens deze middag kun je in de verborgen tuin genieten van versbereide barbecue gerechten in winterse sferen. Het beloofd een spetterend feestje te worden, met deuntjes van DJ duo Dukers & van Rij en styling door de partyplanners van Deetailz. Het event is voor alle winterhelden die houden van goed eten, samenkomen en genieten van al het lekkers wat er door de chefs wordt bereid. Kom samen in de winterse buitenlucht, warm je op bij de vuurkorven en proef van de meest smaakvolle barbecue gerechten.

Een winterse namiddag met lekker eten en muziek

De Hidden Winter BBQ vindt plaats in de verborgen tuin van Hotel Amerika, waardoor er een intieme Speakeasy sfeer wordt gecreëerd. De aankleding is verzorgd door Deetailz, welke gespecialiseerd zijn in het overbrengen van de ‘WAUW’-factor. De chefs bereiden eerlijk vlees vol smaak, vis en vegetarische gerechten van de BBQ, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale, verse producten. DJ duo Dukers & van Rij draaien gezellige deuntjes terwijl je geniet van het smaakvolle eten, een goed feestje is gegarandeerd. De dresscode voor het event is winters & goed ingepakt, dus pak je mooiste winter outfit uit de kast en kom een heerlijke namiddag beleven bij Hotel Amerika! De Hidden Winter BBQ vindt plaats op zondag 13 februari vanaf 16:00, tickets zijn 35,- en verkrijgbaar via www.hotelamerika.nl/nl/events

Over Hotel Amerika

Hotel Amerika is al sinds 1902 een icoon in Hoek van Holland en omstreken. Na verschillende bestemmingen, heeft het hotel sinds 2019 de allure van toen weer terug. Nu vind je er een prachtige design-inrichting met velvet gestoffeerde meubels in ‘millennial pink’ en donkergroen, op de kamer luxe boxsprings en vrijstaande baden en een culinaire bistro met marmeren tafels en veel gouden elementen. Het brede Noorzeestrand is vlakbij, waar je mooie fietstochten kunt maken door de duinen en daarna kunt neerploffen voor een kop koffie in de fijne bistro van het hotel.