Rotterdam,
19
mei
2022
|
14:38
Europe/Amsterdam

Release your inner beast tijdens Jungle June bij Hotel Amerika

Twee tropische weekenden vol jungle events

Samenvatting

In juni wordt het begin van de zomer alvast op tropische wijze ingeluid bij Hotel Amerika in Hoek van Holland, met meerdere spetterende Jungle June events. In de weekenden van 10-12 en 17-19 juni wordt het hele hotel omgetoverd tot jungle, inclusief palmbomen, mensen in apenpakken en tropische details. Bezoekers worden getrakteerd op paradijselijke drankjes, jungle food, muziek en tropische vibes. Waan je even in de oerwouden van de Amazone en geniet van liveshows en jungle sounds terwijl er heerlijke gerechten en cocktails voorbij komen. Trek je mooiste Glamazone jurk, tijger pak of Freek Vonk outfit aan en eet, drink en dans samen met je favoriete gezelschap. Twee wilde weekenden gegarandeerd bij Hotel Amerika!

Glamazone, WILD, Secret Jungle Brunch & Kids in de Jungle events
Op vrijdag 10 juni wordt het jungle spektakel afgetrapt met een Glamazone dinershow, waarbij er een 3-gangen proeverij wordt geserveerd met innovatieve cocktails en verfrissende mocktails. De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Izzy en op vrijdag 17 juni door DJ Leon, terwijl er fabulous (drag)queens of the jungle als special guests een live show opvoeren. Op de zaterdagen kun je bij hotel Amerika een WILDe avond beleven en wordt de wilde kant in je naar boven gehaald. Ook hier zullen er heerlijke gerechten en drankjes voorbij komen, terwijl er live Djembé optredens zijn en de voetjes van de vloer kunnen bij DJ Izzy op 11 juni en DJ Brentnew op 18 juni. Op de zondagen kun je bij het hotel terecht voor een Secret Jungle Brunch, waarbij er een brunch proeverij wordt geserveerd terwijl DJ Brentnew en DJ Wesley tropische deuntjes draaien. Natuurlijk is er ook aan de kleine aapjes gedacht. Tijdens de Kids in de Jungle events op zondagmiddag kunnen kinderen zich verwonderen over een live reptielenshow met echte wilde beesten! Er wordt leuke jungle food geserveerd en voor de ouders staat er een heerlijke borrel met hapjes klaar. Een paradijselijke middag voor het hele gezin!

Jungle Vibes in Hotel Amerika
Hotel Amerika zal tijdens de Jungle June weekenden worden omgetoverd tot een heus amazoneparadijs. De aankleding wordt verzorgd door Deetailz event design, welke gespecialiseerd zijn in het overbrengen van de ‘WAUW’-factor. Verwacht veel tropische kleuren, planten en dieren om het jungle gevoel compleet te maken tijdens de Jungle June events. Het interieur van het restaurant repliceert wilde luxe en heeft alle benodigdheden om je wilde kant te ontketenen. Met een onweerstaanbaar aanbod van onberispelijke gerechten , biedt Jungle June de ultieme plek om zowel je ogen als je ziel te verwennen. En wees niet bang voor alle wilde dieren, deze zijn getemd door de jungle! Tickets en meer informatie over de events is te vinden op: www.hotelamerika.nl/nl/events

Over Hotel Amerika
Hotel Amerika is al sinds 1902 een icoon in Hoek van Holland en omstreken. Na verschillende bestemmingen, heeft het hotel sinds 2019 de allure van toen weer terug. Nu vind je er een prachtige design-inrichting met velvet gestoffeerde meubels in ‘millennial pink’ en donkergroen, op de kamer luxe boxsprings en vrijstaande baden en een culinaire bistro met marmeren tafels en veel gouden elementen. Het brede Noorzeestrand is vlakbij, waar je mooie fietstochten kunt maken door de duinen en daarna kunt neerploffen voor een kop koffie in de fijne bistro van het hotel.

Boilerplate

Meer informatie over Hotel Amerika
Adres: Rietdijkstraat 96, 3151 GK Hoek van Holland                               
Telefoon: +31 (0) 174388145                      
Website: www.hotelamerika.nl                   
E-mail: info@hotelamerika.nl                                  
Facebook: www.facebook.com/hotelamerika1902/
Instagram: www.instagram.com/hotelamerika1902/