Rotterdam,
06
april
2021
|
15:44
Europe/Amsterdam

Icoinic Capital kiest voor MissPublicity

Een mooie nieuwe samenwerking in de wereld van de crypto

Samenvatting

Marketing & PR-bureau MissPublicity verbreedt haar portefeuille naar een nieuw domein: het domein van de cryptovaluta, welteverstaan. MissPublicity gaat het bedrijf Icoinic Capital ondersteunen in haar PR-strategie en persbenadering. Icoinic Capital is een Nederlandse cryptovaluta vermogensbeheerder en een pionier binnen het vakgebied. “Tijdens ons bezoek aan Beursplein 5 was er direct een goede klik met deze ambitieuze en vernieuwende partij. De beslissing om hen te ondersteunen was dan ook snel genomen. Daarbij is er op het gebied van PR en communicatie binnen deze wereld nog veel te ontdekken en weinig gepolijst. Hierin pionieren en samen de juiste weg weten te vinden, spreekt mij enorm aan”. Aldus Clarissa Slingerland, oprichter en eigenaar van MissPublicity.

Crypto wat?

We kunnen wel stellen dat we ons middenin een crypto tijdperk bevinden. De snelle technologische ontwikkeling met de blockchain als aandrijver verandert ook het financiële landschap met de dag. Als alternatieve investering naast traditionele beleggingen, wordt beleggen in cryptovaluta steeds vaker gezien als een gedegen en zeer interessante investeringskeuze. Daarmee professionaliseert de markt voor betrouwbare crypto vermogensbeleggers zoals Icoinic Capital. “Omdat Icoinic Capital pioniert, is een heldere communicatiestrategie en actieve persbenadering van essentieel belang. In MissPublicity heeft Icoinic Capital een PR-partner gevonden die hier de juiste structuur in aanbrengt en als geen ander de weg naar de media weet te vinden. In de crypto wereld zijn zij redelijk nieuw, maar dat is voor ons juist verfrissend. Voor ons is hun jarenlange ervaring en persoonlijke benadering essentieel. En ja de no nonsense mentaliteit uit Rotterdam spreekt ons ook aan”, aldus Arthur Stolk, eigenaar en oprichter van Icoinic.

 

Over Icoinic Captial

Icoinic Capital is een autoriteit op het gebied van crypto vermogensbeheer. Als eerste Nederlandse crypto vermogensbeheerder optimaliseert Icoinic Capital de prestaties in de cryptomarkt voor particuliere investeerders en bedrijven. Het meerjarig bewezen track record van hun prijswinnende fondsen wordt gedreven door het succes van een door henzelf ontwikkeld professioneel algoritme. Gevestigd in het hart van de financiële wereld op de Amsterdamse beurs - Beursplein 5 - vormt Icoinic Capital de hoeksteen van de crypto en bewijst hiermee een absolute expert te zijn.

 

Over MissPublicity

Een pakkend verhaal delen met de beoogde doelgroep. Een samensmelting van media, marketing en PR. Opgestroopte zijden hemdsmouwen. Altijd en overal. Wij zijn MissPublicity. Zichtbaarheid, dat is wat wij creëren. In media, door influencers en op blogs. Ons uitgebreide en persoonlijke netwerk reikt ver. Wij geven het verhaal achter een horecabedrijf, dienst of product een podium en daarmee hebben we sinds 2003 ervaring. Denk aan persberichten, persevents, PR strategieën, influencermarketing en samenwerkingen met mediapartners. Maar we dragen ook graag creatieve tools en out of the box ideeën aan. MissPublicity is gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen.

Boilerplate

Overige informatie over Icoinic Capital

Website: https://icoinic.capital/

Adres: Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam

Pressroom: https://pressroom.misspublicity.nl/icoinic-capital/