Rotterdam,
21
oktober
2021
|
13:29
Europe/Amsterdam

Icoinic Capital wint voor de derde keer op een rij de Cashcow Award

Ook in 2021 is Icoinic Capital verkozen tot beste Nederlandse cryptofonds

Samenvatting

Tijdens het Groot Beleggersonderzoek van Cash benoemde het publiek vele favorieten voor de Cashcow Awards. Daaruit is voor de ‘Cashcow beste Nederlandse Cryptofonds prijs’ Icoinic Capital uitgekomen als winnaar. Icoinic Capital groeit razendsnel en is inmiddels niet meer weg te denken uit het cryptolandschap. Met de eerder geboekte successen behoren ze inmiddels tot de top high-frequency traders van Europa.

Crypto telt mee
De Cashcow Awards is een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up. Jaarlijks wordt er door beleggers massaal gestemd op aanbieders in categorieën als beste broker, beste beleggingsexpert, beste vermogensbeheerder, en dus ook beste cryptofonds. Icoinic Capital nam het op tegen genomineerden BlockchainTraders, Crypto Index, Cyber Capital en Mercury Redstone.

 

Trots
CEO van Icoinic Capital Wilhelm Roth: “We zijn trots dat dit de derde keer op een rij is dat we deze award mogen binnenslepen. We werken hard aan het blijven professionaliseren van onze algoritmen, maar ook de service die we bieden. Zo leggen we steeds de lat hoger en streven naar de hoogste mate van professionalisme binnen het crypto ecosysteem. Ik bedankt graag ons hardwerkende team, partners en klanten die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.”

 

Over Icoinic Capital
Gevestigd in het financiële hart van de Amsterdamse beurs vormt Icoinic Capital de hoeksteen van cryptovaluta op de beurs. Als een van de eerste Nederlandse crypto vermogensbeheerders optimaliseert Icoinic Capital de prestaties in de cryptomarkt voor particuliere investeerders en bedrijven. Met een zelfontwikkeld algoritme en prijswinnende fondsen heeft Icoinic Capital een onderscheidende propositie te pakken. Icoinic Capital streeft naar een veilige, makkelijke en slimme manier om te investeren in crypto en ontzorgt haar klanten daarmee volledig. Het bijzondere ondernemersverhaal van oprichters Arthur Stolk en Egbert Krop ligt ten grondslag aan het succes van Icoinic Capital. Als visionaire ondernemers lukte het hen de vertaalslag te maken van finance naar IT en data, waarmee ze al vroeg konden kapitaliseren op cryptovaluta. Om hun visie en missie te realiseren, werken ze alleen met de beste mensen. Zo wordt CEO Wilhelm Roth omwille van zijn expertise regelmatig ingevlogen om partijen zoals het Vaticaan en de Digital Euro Association te adviseren.

Boilerplate

Meer informatie over Icoinic Capital

Website: https://pressroom.misspublicity.nl/icoinic-capital/

Adres: Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam