Rotterdam,
10
maart
2022
|
15:29
Europe/Amsterdam

Insight Beach Summer Club pakt wederom groots uit met pop-up zomer resort

Geniet de hele zomer van zon, zee en strand bij deze bijzondere hotspot

Samenvatting

Insight Beach Breda en de Belgische Eden Summer Club bundelen de krachten voor de toekomst. Met gepaste trots presenteren zij hun samensmelting die luistert naar de naam: Insight Beach Summer Club. Bij evenementen locatie Hoeve Galderzicht, aan de Galderse Meren nabij Breda, zullen zij komend seizoen een uniek pop-up resort openen. Bij Insight Beach Summer Club kunnen bezoekers terecht voor een dagje zon, strand en loungen in een exclusieve setting vlakbij de stad. Naast dat het een beachclub is met luxe Cabanas en loungebedden, komt er een overdekt Mediterraans terras, een zwembad en jacuzzi’s om heerlijk in te relaxen. Dit belooft dé zomer hotspot van Nederland te worden, welke in het weekend van 8 t/m 10 april al van start zal gaan.

Insight Beach Summer Club x Eden Event Location
Insight Beach en Eden Summer Club zien de samenwerking als een ultieme match van beide pop-up concepten. Eden Event Location positioneert zich het gehele jaar als nieuwe multifunctionele evenementenlocatie, waar Insight Beach zich in de aanloop naar de zomer vestigt. Insight Beach vond eerdere jaren al plaats in Eindhoven en Breda, waar het als stadsoase midden in de steden een echte beach experience  bood. Eden Summer Club startte in 2019 in Hechtel-Eksel in Noord-Limburg en verplaatste het opeenvolgende jaar naar Herselt. Beide pop-up concepten waren tijdens de moeilijke Coronaperiode een groot succes en daarom bundelen zij nu hun krachten om een hotspot te verwezenlijken zoals nog nooit eerder gezien.

Beachclub & Spa resort
Bij Insight Beach Summer Club kunnen bezoekers op een unieke locatie de zomer vieren. Gelegen in het recreatiegebied de Galderse Meren, is het hier iedere dag volop genieten van zon, zee en strand in eigen land. In de Beachclub kunnen bezoekers net als bij vorige edities van Insight Beach relaxen op comfortabele loungebedden, een cabana of in het bubbelende water van een luxe VIP-jacuzzi. Tijdens het zonnen geniet je van heerlijke Mediterrane en Aziatische bites, frisse cocktails en beats van de beste dj’s. In het grote zwembad kan een verkoelende duik worden genomen om het ‘vakantieresort’ gevoel compleet te maken. 

Een zomer vol events
Bij Insight Beach Summer Club is er heel de zomer een actief programma. Qua vibe vergelijken zij zich graag als een blend tussen beroemde clubs als Nikki Beach (Miami, Marbella), Ushuaia en Blue Marlin (Ibiza). Zo vinden er o.a. influencer evenementen plaats met optredens van de beste DJ’s en bijpassend entertainment. Maar ook voor ontspannende yogasessies, hippe modeshows en zakelijke events kun je bij deze locatie prima terecht. Zon, vrijheid, lekkere beats en een dagelijks verrassend programma vormen de perfecte mix voor deze exclusieve strandbeleving vlakbij de stad. Insight Beach Summer Club wordt al in het weekend van 8 t/m 10 april officieel geopend met een spectaculair programma. Wat het exacte programma voor de opening en de zomer precies zal zijn, blijft nog even een verrassing!