rotterdam,
20
juli
2020
|
14:07
Europe/Amsterdam

Restaurant JAQ heeft de allerlekkerste fruits de mer… om mee te nemen!

Kies nu de lekkerste gerechten van JAQ’s speciale take away menu

Samenvatting

Deze zomer kun je waar je maar wilt genieten van de lekkerste gerechten van JAQ’s take away menu. Extra bijzonder is de uitgebreide fruits de mer, die je mee krijgt in een speciale koelbox. Zo slurpen jij en je vrienden de verste oesters en kraken de lekkerste kreeft onder het genot van een glaasje wijn in het park, aan de waterkant of gewoon op je eigen balkon.

Haal de Côte d'Azur in huis

Bij JAQ, in hartje Rotterdam, kun je elke dag heerlijk eten in het restaurant. Maar vanaf 23 juli kun je ook de lekkerste gerechten bestellen en afhalen via het speciale take away menu. Dat is extra genieten op de fijnste plekken en in de mooiste parken van Rotterdam! JAQ’s paradepaardje om mee te nemen is de uitgebreide fruits de mer, die je 24 uur van te voren kunt bestellen. Hiermee waan je je thuis even aan de Côte d'Azur. In een speciale koelbox krijg je schalen mee, waarop je gecrusht ijs, zeewiersalade, oesters, kreeft, kokkels, mosselen en scheermesjes drapeert. Je kunt het plateau ook uitbreiden met bijvoorbeeld kingcrab, of een extra halve kreeft. Ook krijg je vers brood mee met wat boter en olijfolie, en kun je een fles wijn naar keuze of een fles Pommery champagne bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om te genieten van de fruits de mer bij JAQ zelf.

Instructiefilmpje

Voordat je begint te smikkelen klik je eerst op de link op de bijgevoegde ansichtkaart. Die leid je naar een filmpje waarin de chef van JAQ uitlegt hoe je jouw fruits de mer zelf kunt samenstellen, precies zoals in het restaurant. Hoe leuk en handig is dat?

Over JAQ

Bij JAQ, gevestigd in Hilton Rotterdam, kun je de hele dag terecht voor een gezellig kopje koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Alles is zo bereid dat je de tafel vol lekkers kunt zetten om met elkaar te delen. Door liefde in de producten te brengen, smaakt alles precies zoals het hoort te smaken: puur en eerlijk. De knusse bar is er om samen lekker door te ‘Jaqqen’, met aandacht voor de beste cocktails, lokale bieren en bar bites. Dit maakt JAQ dé perfecte plek om te zitten voordat je het centrum van Rotterdam verder ontdekt.

Boilerplate

Overige informatie over restaurant JAQ

Adres: Kruiskade 9, 3012 EE Rotterdam

Openingstijden: Maandag tot en met Zondag

Restaurant en Terras 12.00 uur – 22.00 uur

Bar 12.00 uur – 23.30 uur

Bestellen: Fruits de mer is alleen telefonisch en in het restaurant te bestellen 24 uur van te voren

Telefoon: 010 – 710 80 28

Website: www.restaurantjaq.nlFacebook: www.facebook.com/restaurantjaq

Instagram: www.instragram.com/restaurantjaq