Rotterdam,
20
juni
2023
|
13:02
Europe/Amsterdam

Juf Linda van IKC Muiderkring in Muiden wint verkiezing leukste juf van 2023

Verrast in de klas door Hallmark

Samenvatting

Dit schooljaar is voor juf Linda van IKC Muiderkring extra feestelijk afgesloten. Het einde van het jaar is traditiegetrouw hét moment om juffen en meesters te bedanken voor hun inzet. Linda werd door leerlingen, ouders en collega’s genomineerd voor de Leukste Juf of Meester verkiezing en als winnares in de klas verrast met een giga-grote verrassing van Hallmark. Een feestelijk einde van het schooljaar!

Linda van IKC Muiderkring is Leukste Juf van 2023
Met lieve kaartjes, cadeaus en knutselwerken wordt door leerlingen en juffen en meesters deze laatste weken van het schooljaar teruggeblikt. Linda’s nominatie voor Hallmark Leukste Juf of Meester 2023 sprong er bij de jury uit. Sinds 1,5 jaar staat Linda (51) voor de klas bij de kleuters op IKC Muiderkring in Muiden. “Lief, grappig, een rots in de branding voor collega’s en altijd goed gehumeurd”, zijn een aantal van de mooie woorden die haar typeren. Daarnaast begroet juf Linda elke ochtend elk kind persoonlijk met een vrolijke boodschap voor een goede start van de dag.  Bovendien weet ze zelfs het meest speelse kind zover te krijgen dat het iets van haar wil leren. “Juf Linda maakt er voor alle kinderen iedere dag een feestje van, ze huppelen de klas in en komen ook weer zo naar buiten. In haar vrije tijd is ze dol op het fotograferen van dieren. Naar eigen zeggen zijn haar foto’s zo mooi dat ze Hallmark kaart waardig zijn.”

Hoewel Linda eigenlijk niet van verrassingen houdt, stond er ineens een feestcomité in de klas om haar in het zonnetje te zetten. Met een giga-grote kaart van Hallmark en cadeaus werd de Leukste Juf van 2023 overweldigd met aandacht. De controle die ze normaal gesproken graag in eigen handen houdt, moest ze voor één keer loslaten.

Over Hallmark
Hallmark is in 1910 opgericht in Amerika door Joyce C. Hall. De destijds 18-jarige Joyce was ervan overtuigd dat mensen een diepgeworteld verlangen hebben naar echte sociale contacten. De wenskaart is het ideale middel om daar invulling aan te geven. Die boodschap bracht hij over op drogisterijen en cadeauwinkels en daarmee verkocht hij in rap tempo zijn schoenendozen vol wenskaarten. Nu, ruim 100 jaar verder helpen we mensen nog steeds bij het versterken van waardevolle relaties, en is Hallmark een internationaal merk. Van wenskaarten tot cadeauartikelen; Hallmark is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen en in ruim 30 talen. Televisiezenders in de USA en het eigen crea merk Crayola maken van Hallmark een iconisch bedrijf dat zich focust op de toekomst en het maken van echt contact.