Rotterdam,
11
maart
2019
|
18:32
Europe/Amsterdam

Locoburgemeester Rotterdam wijdt nieuwe keuken van Kaat Mossel in

Casper van Eijck en Bert Wijbenga bakken eerste portie mosselen in de splinternieuwe, gasloze keuken van Kaat Mossel

Het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel heeft een gloednieuwe keuken en koppelt daarmee voorgoed af van de gasleiding. Met de nieuwe keuken van Qbtec is het restaurant volledig overgegaan op elektra en beschikt over de nieuwste snufjes en ontwikkelingen. Tijdens de officiële lancering op maandag 11 maart, knipte de locoburgemeester van Rotterdam het lint door en bakte hij samen met hoogleraar Casper van Eijck het eerste portie mosselen van de plaat. Koken op elektra heeft volgens Ron Hirt, eigenaar van Kaat Mossel, veel voordelen: “Het is sneller, veiliger, zuiniger en beter voor het milieu.”

Overige informatie Kaat Mossel

Website : www.kaatmossel.nl
Facebook : www.facebook.com/KaatMosselRotterdam
Adres : Admiraliteitskade 85, Rotterdam
Openingstijden : Maandag-vrijdag 11:30 - 01:00 uur, zaterdag 12:00 - 01:00 uur,
zondag gesloten.

Foto credits : Vincent van Dordrecht