Rotterdam,
14
maart
2024
|
15:24
Europe/Amsterdam

Kom genieten van het voorjaar op de terrassen van hotel Flora Batava

Even helemaal weg op de mooiste plek aan de Vecht

Samenvatting

Vanaf april opent Flora Batava weer de terrassen op de buitenplaats aan de rivier de Vecht. Dit jaar met een nieuw en zonnig loungeterras aan de zijkant van de monumentale villa waar wijn en bites worden geserveerd. Gasten die uitgebreid willen tafelen zijn van harte welkom bij het bijbehorende Restaurant Bloei om neer te strijken voor een uitgebreide lunch, borrel of heerlijk diner. De locatie is betoverend, gelegen direct aan het water. Ook de verschillende terrassen bij de monumentale villa en het theehuis hebben een schitterende ligging met zicht op de Vecht, de vijver en bloeiende tuin in het voorjaar.

Uitgebreid eten of loungen in de zon

De keuken van restaurant Bloei heeft een vernieuwde menukaart vol heerlijke voorjaarsgerechten. Bij de bereiding van de gerechten wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten en producten uit het seizoen. Laat je verrassen met een 3-of 4-gangenmenu van de chef of kies voor één van de á la carte gerechten. Alleen een drankje of borrel doen? Op het nieuwe en zonnige loungeterras aan de zijkant van het restaurant worden wijn en bites geserveerd. Kom langs voor een bezoek aan één van de terrassen of plak er een overnachting aan vast in het luxe boutique hotel. De omgeving leent zich bovendien uitstekend voor het maken van een voorjaars wandeling, fietstocht of bootvaart.

 

Over Hotel Flora Batava

Aan de rivier de Vecht ligt het luxe Hotel Flora Batava, ondergebracht op een prachtige buitenplaats. Niet alleen het hotel is schitterend, ook de tuin, het theehuis aan de Vecht, het zonnige terras en bijbehorende restaurant Bloei zijn dat. Gasten kunnen kiezen uit 6 verschillende kamertypen, van cosy en comfortabel tot ruim en huiselijk. Alle kamers en suites hebben een elegante uitstraling en zijn smaakvol ingericht. In restaurant Bloei wordt een uitgebreid ontbijt, luxe lunch, high tea en diner gereserveerd. De hoge plafonds en grote glazen serre zorgen voor een eigentijdse sfeer in het restaurant, waar gekookt wordt met zorgvuldig selecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Wil je meer van de omgeving zien? Stap op de fiets en ontdek hoe mooi de Vechtstreek is. Of ga het water op: boek een salonboottocht of huur en sloep en vaar zelf over de Vecht. De streek zit vol met pareltjes: van oude forten en molens tot kastelen en buitenplaatsen.
 

Boilerplate

Meer informatie over Flora Batava

Adres: Rijksstraatweg 6, 3631 AC, Nieuwersluis

Telefoon: 0294-224040 

Website: https://florabatava.com/

 Arrangementen te boeken via: https://florabatava.com/arrangementen 

Facebook: https://www.facebook.com/florabatava 

Instagram: https://www.instagram.com/florabatava/