Rotterdam,
28
februari
2019
|
14:29
Europe/Amsterdam

LARGO verhoogt serviceniveau verder met introductie Suitepad

Digitale host maakt exclusieve accommodaties nog comfortabeler

Samenvatting

Als eerste Nederlandse aanbieder van hoogwaardige en exclusieve vakantieaccommodaties biedt LARGO haar gasten in een aantal geselecteerde resorts nu de dienst Suitepad aan. Suitepad is een zogenaamde digitale host: een tablet waarmee gasten op zeer gebruiksvriendelijke wijze alles in en om hun villa digitaal kunnen regelen. Van de keukenapparatuur tot de sfeerhaard en van de Hi-Fi tot de domotica: alles is helder en overzichtelijk te vinden en eenvoudig aan te sturen. Bovendien vinden gasten er van alle apparatuur de gebruikshandleidingen. Maar Suitepad gaat niet alleen om techniek. Suitepad presenteert ook alle beschikbare activiteiten en bezienswaardigheden, restaurants in de omgeving – uiteraard inclusief mogelijkheid om direct te reserveren – en nog veel meer. Precies in lijn met wat de gasten bij LARGO kunnen verwachten: exclusieve service en optimaal comfort. Bovendien kunnen gasten via de tablet communiceren met de receptie en biedt het apparaat een breed scala aan radiostations en spelletjes.

Nog verder ontzorgen

In high-end hotels in Nederland wordt Suitepad al gebruikt, maar in villa-resorts is LARGO de eerste in Nederland die het apparaat introduceert. Tanya Joustra, General Brand Manager LARGO, is opgetogen over de nieuwe digitale service: “Met deze digitale host gaan we opnieuw een stap verder in het ontzorgen van onze gasten. Het is een waardevolle en duurzame ontwikkeling waarmee we een extra dimensie toevoegen aan het verblijf in onze resorts. Of het nu gaat om een restaurantreservering, tips voor leuke activiteiten in de directe omgeving of contact met de receptie, het kan allemaal simpel en snel via Suitepad. En hij is zo gebruiksvriendelijk dat jong en oud er probleemloos mee overweg kunnen.”Suitepad is vanaf 1 maart exclusief beschikbaar in LARGO Noordzee Resort Vlissingen, LARGO De Parade Cadzand-Bad, LARGO Penthouse Duinhof Cadzand-Bad. Andere resorts volgen binnenkort.

Over LARGO

Mensen een dierbare (vakantie)herinnering geven door ze optimaal te laten genieten van exclusieve en luxe accommodaties op unieke toplocaties. Dat is het uitgangspunt van LARGO. Sinds 2014 biedt LARGO meer dan 260 stijlvolle, full-service accommodaties van internationale allure aan de Noordzeekust, villa’s die vergelijkbaar zijn met vakantiewoningen in wereldse bestemmingen als Marbella of Saint-Tropez. Bestemmingen waar jij je thuis voelt door de kleinschalige opzet, het comfort en de privacy van luxe en riante villa’s in de mooiste natuurgebieden van Nederland. De villa’s van LARGO zijn gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, zijn ruim opgezet, voorzien van een huiselijke en relaxte sfeer en uitgerust met de modernste voorzieningen die zorgen voor ultieme rust en comfort.

Over Suitepad

Suitepad is een product en platform van het gelijknamige Duitse tech-bedrijf Suitepad. Deze start-up zag in 2012 het licht bedient met verschillende toepassingen van het Suitepad concept inmiddels vele honderden tophotels en -hotelketens over de hele wereld. De producten van Suitepad wonnen verschillende internationale innovatie- en gastronomie awards.

 

Overige informatie over LARGO

Website: www.largo.nl

E-mail: info@largo.nl

Facebook: https://www.facebook.com/largoresorts/

Instagram: https://www.instagram.com/largotravel/

Vimeo: https://vimeo.com/314782465

 

Persinformatie

Voor beeldmateriaal in hoge resolutie of meer informatie over LARGO neem je contact op met Kirsten van Wijk via kirsten@misspublicity.nl of bel 010 214 0593. Ook kun je een kijkje nemen in de speciaal voor deze klant ingerichte pressroom via onze website www.misspublicity.nl.

Boilerplate