Amsterdam,
02
november
2018
|
09:23
Europe/Amsterdam

Later aan Zee maakt zich op voor een nieuw zomerseizoen

Bistro in Bloemendaal aan Zee heeft ambitieuze plannen voor 2019

Afgelopen zomer heeft Bistro & Grill Later aan Zee een fantastisch zonovergoten seizoen gedraaid. De gerestylde beachclub in Bloemendaal aan Zee werd geroemd door haar prachtige interieur, riante terras met verschillende zithoeken en de comfortabele Taittinger Lounge. Ook de heerlijke drankjes en smakelijke gerechten vonden gretig aftrek. Inmiddels is de beachclub afgebouwd en worden er nieuwe plannen gemaakt voor het volgende strandseizoen die in maart 2019 haar intrede maakt.

Credits: Crave Collective, www.cravecollective.nl

Nieuw spraakmakend terras
Afgelopen jaar heeft het interieur van Bistro & Grill Later aan Zee een upgrade gekregen. Komende jaar wordt dit doorgevoerd naar het terras in samenwerking met het Spaanse wijnmerk Vicente Gandía. Naast sfeervolle hoekjes, komen er een aantal grote tafels waar groepen gezamenlijk kunnen dineren. De menukaart, bestaande uit klassiekers met een twist, wordt uitgebreid.

Eventlocatie
Net als afgelopen jaar leent Later aan Zee zich uitstekend als locatie voor events. Zo werd de videoclip ‘Ik wil slapen’ van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria hier opgenomen. De beachclub krijgt opnieuw een multifunctionele indeling waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot 1000 gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Naast de bistro komt een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Overige informatie over Bistro & Grill Later aan Zee
Opening Maart 2019 (exacte datum volgt)
Adres Zeeweg 83, 2051 EC Bloemendaal Aan Zee
Telefoon +31 (0)6 15547500
Website www.lateraanzee.nl
E-mail info@lateraanzee.nl
Contact events Patty Zitter, patty@lateraanzee.nl, +31 (0)6 21590606
Facebook www.facebook.com/LateraanZee
Instagram www.instagram.com/lateraanzee