Rotterdam,
08
februari
2018
|
12:33
Europe/Amsterdam

Amber Rose kruipt in bed met luxe seksspeeltjes van LELO

Deze week maakten LELO, wereldwijde marktleider onder de intieme lifestyleproducten, en ’s werelds baddest bitch, Amber Rose, bekend een sexy samenwerking aan te zijn gegaan. De ‘sexy match made in heaven’ brengt een selectie producten op de markt, samengesteld door Amber Rose. Precies op tijd voor Valentijnsdag.

Heet nieuws
In een industrie met een verwachte waarde van bijna $30 miljard in 2030 is deze samenwerking hot news. De exclusieve samenwerking haakt in op Amber’s succesvolle ‘Slutwalk’ (de meest uitgesproken feministische protestbeweging van Amerika) van vorig jaar. Tijdens dit evenement werd de LELO SONA, ’s werelds eerste sonische clitoris stimulator, het snelst verkopende seksspeeltje van 2017 met één verkocht speeltje elke zeven seconden tijdens de lancering.

“LELO heeft de innovatie, expertise en passie als het aankomt op luxe seksspeeltjes en de industrie. Met de ‘Slutwalk’ samenwerking hebben we geleerd dat we echter een goede partner misten die precies weet wat vrouwen willen op het gebied van seks,” zegt Zabrina Law, marketing manager van LELO.

“We zijn heel blij met Amber aan onze zijde en deze samenwerking is gebaseerd op het bewustzijn en de inzichten van de consumenten. We kunnen ons geen betere samenwerking bedenken dan met Amber Rose,” voegt Law toe.

Dagelijks gebruik
Een kwart van de volwassenen geeft toe seksspeeltjes te gebruiken. Met Amber Rose als partner van LELO zal ook de andere 75% van de volwassenen uit de fictieve seks kast durven treden en inzien dat het dagelijks gebruik van seksspeeltjes heel normaal is. Er is geen schaamte om toe te geven genotsproducten te gebruiken.

Over de samenwerking zegt Amber Rose: ‘Voordat ik LELO ontdekte maakten seksspeeltjes niet echt onderdeel uit van mijn leven. Dat is allemaal veranderd, ik heb lang gewacht op het vinden van de perfecte speeltjes voor mij. LELO heeft me echt bekeerd. Ik vind het belangrijk om anderen in te laten zien dat ze hun lichaam en verlangens moeten omarmen, en dat vindt LELO ook. Dus waarom zouden we ons daar niet samen sterk voor maken?’

Deze sexy en dynamische samenwerking tussen LELO en Amber Rose komt als geroepen met Valentijnsdag in het verschiet, de meest intieme tijd van het jaar. LELO en Amber Rose fans kunnen niet alleen uitkijken naar limited edition Amber Rose producten, ook worden er nieuwe producten toegevoegd aan de lijn van LELO HEX condooms (HEX Respect). Amber heeft een aantal sensuele commercials gemaakt voor LELO die op verschillende media gepubliceerd worden, waaronder op LELO’s Instagram.

Law gaat verder:” We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Amber Rose. Ze is een geweldig voorbeeld voor vrouwen en ze ademt echtheid en emancipatie. Met haar aanstekelijke moed zegt ze wat lang werd gestigmatiseerd in de maatschappij: we houden allemaal van seks en willen er allemaal meer van. LELO staat bekend om haar innovatieve producten die de banden en connecties tussen individuen en partners versterken. Niemand hoeft zich te schamen voor het bezitten van een seksspeeltje.”

Met Amber’s persoonlijk goedgekeurde selectie van seksspeeltjes brengt LELO zichzelf wederom naar een nieuw niveau. De collectie is nu exclusief verkrijgbaar op LELO.COM/AmberRose.