Rotterdam ,
05
april
2018
|
12:19
Europe/Amsterdam

'Koop je cake en eet het' op officiële Cunnilingus-dag

LELO’s zoete gids naar het vrouwelijk genot

We hebben allemaal wel gehoord van 'Steak and Blowjob Day', 'Holy Shit Your Pecs and Penis Got Bigger Day' en zelfs 'Man-Vember Day', maar 14 april voegt iets veel zoeter toe aan het vrouwenmenu. LELO, 's werelds toonaangevende pleziermerk, kan je hier alles over vertellen.

Officiële Nationale Cake en Cunnilingus-dag
Zet het in de kalender dames, want 14 april is jullie dag; de officiële Nationale Cake en Cunnilingus-dag. Dit geeft je een goede reden om de hele dag door orale voldoening te vragen.

Volgens een mini-enquête uitgevoerd door LELO geeft 96% van de vrouwen toe dat ze van orale seks houden, maar velen hebben verrassend genoeg nog nooit van de term 'cunnilingus' gehoord. Nog eens 60% bereikt regelmatig een orgasme door alleen orale stimulatie. Dus wat is er beter dan nu je partner te pakken, naar de taart te grijpen en opgewonden te raken van een hele dag gewijd aan de kunst zelf? Hier is LELO's gids om het goed te doen.

Waar komt de Nationale Cake en Cunnilingus-dag vandaan?
Er zijn geen aanwijzingen dat taart een belangrijke rol speelt op deze dag. De term is echt slechts de vrouwelijke versie van de bekende 'steak and blowjob day'. Als het goed genoeg voor hem is, is het immers goed genoeg voor haar. Chocolade staat bekend om zijn afrodisiacumkwaliteiten dus grijp naar de dubbele chocolade taart, leun achterover en geniet van de show.

Taartzitten
Oefen de kunst van het 'taartzitten' - een trendy en vrij nieuwe seksuele fetisj waarvan velen houden. Begin met een kale bodem, 'cake-sitting', om een nat en rommelig tafereel te creëren en ga dan lekker liggen en laat hem je schoon likken. Leuk, lekker en vol plezier!

Focus op de juiste posities
Combineer een paar eenvoudige posities bij het geven van cunnilingus wat je partner een goddelijk genoegen zal brengen. Vergeet de missionaris positie en benader haar vanaf de achterkant of laat haar zitten op je gezicht. Je kunt het ook proberen met de benen omhoog, naar achteren, de staande 69 of de hondachtige stijl die ook gemakkelijk kan worden omgezet in analingus!

Plagen en ontspannen
Ga niet rechtdoor voor haar clitoris, maar bouw liever het verlangen eerst bij haar op. Je kunt haar nek, lippen en haar huid zoenen terwijl je naar haar borsten gaat. Je zult haar horen ademen en je zult weten wanneer het juiste moment is om 'erin te duiken' met je tong. Gebruik een blinddoek om de andere zintuigen te versterken en natuurlijk kan je favoriete taart ook hier in worden verwerkt.

Rollenspel
Rollenspel stelt koppels in staat hun seksualiteit op te fleuren en een fantasiewereld buiten de norm te verkennen. Breng hulde aan deze kalenderdag en neem het rollenspel naar de keuken. Probeer een sexy scenario met een naakte chef-kok en neem samen deel aan enkele proefsessies voordat je naar het laatste honk gaat! LELO's sex columnist Ema Gauthier adviseert dat dit DE DAG is voor dames om te profiteren: "We zien zoveel dagen gewijd aan de erotische verlangens van mannen, en hoewel er ook wat voor de dames is, is de Nationale Cake and Cunnilingus-dag dé gelegenheid om een beetje plezier te hebben, te ontspannen en echt het vrouwelijke orgasme te verkennen. Je kunt echt je taart gebruiken en opeten en ik raad iedereen om hiervan te profiteren."Heb je advies nodig over hoe je je taart kunt matchen met je clitoris? Begin dan aan het begin van dit overzicht en kies de meest populaire taart uit het jaar dat je werd geboren om je op weg te helpen.

SOLO
Voor degenen die solo willen genieten, is de SONA ™ Cruise clitoris stimulator van LELO het perfecte alternatief en zorgt hij voor al het plezier, zonder de partner. Deze zoete, kleine sonische stimulator stimuleert 75% meer van de clitoris dan elke andere stimulator en laat de andere, wanneer hij met één hand wordt gebruikt, vrij om je taart te voeren, zodat niemand deze speciale dag hoeft te missen.