Rotterdam,
12
februari
2018
|
11:37
Europe/Amsterdam

Vijf dingen die je kunt doen in plaats van de nieuwe Fifty Shades kijken

Fifty Shades Freed draait nu in de bioscoop, precies op tijd voor Valentijnsdag. En zoals meestal zijn er twee kampen. Voor sommigen is Shades een ontsnapping aan de dagelijkse sleur, een onschuldige fantasie, en een manier om duistere verlangens uit te leven. Voor anderen is de onderwerping zoals E.L. James die heeft beschreven in haar trilogie, ongezond. Waarbij veel BDSM-experts zover gaan dat ze beweren dat Christian Grey niet alleen een slechte dom is, maar ook eentje die misbruikt en manipuleert.

Alternatieven
LELO, het merk van de luxe seksspeeltjes, is de tweede mening toegedaan, en daarom hier vijf opwindende dingen die je kunt doen in plaats van je te onderwerpen aan de misvormde ideeën over seks van Fifty Shades. Serieus, probeer een van deze alternatieven en bedank ons later.

1. Trakteer jezelf (nog een keer)
Pak LELO’s nieuwste innovatie, de SONA Cruise, en besteed een avondje extra aandacht aan jezelf. Geen machtsspelletjes, geen seksuele politiek, maar gewoon ouderwets plezier, maar dan extreem. Denk eerst aan jezelf.

2. Trakteer je partner
Gezelligheid kent geen tijd, en met de TIANI 24k vibrator voor koppels, kunnen jullie allebei genieten van versterkte en bevredigende sensaties tijdens de seks. Het draait allemaal om gelijkheid… en plezier.

3. Kijk Secretary
Heb je nog steeds kinky jeuk? Ga dan eens goed zitten voor de film Secretary, met Maggie Gyllenhaal, voor een totaal andere en veel interessantere blik op dominantie en onderwerping. En nog supersexy ook.

4. Ga op de vanilletoer
Neem een bad, pak een boek, en steek een van LELO’s romantisch geurende kaarsen aan. Verwen jezelf en trakteer al je zintuigen. Word intiem met rijke en sensuele kaarsen en aroma's die speciaal voor romantische avonden zijn gecreëerd.

5. Kies voor kinky
Hunker je nog steeds naar een spelletje Fifty Shades? Verwen jezelf met de Adore Me Pleasure Set. Met zijden handboeien en blinddoek en een krachtige, discrete vibrator die je kunt opladen met een USB-kabel. Dit moet voldoende zijn voor een avondje sensueel genot. Alle remmen los!

Kortom, bedenk liever een originele manier om je avond door te brengen dan het oude verhaal te herkauwen. Creëer je eigen fantasiewereldje waarin LELO een speciaal plaatsje heeft.

Overige informatie over LELO
Ontdek de inspirerende Volonte-blog als je op zoek bent naar nieuwe ideeën om meer pit in je seksleven te brengen!

Website: https://www.lelo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/LELO.lust.objectified
Twitter: https://twitter.com/Lelo_Official
Instagram: https://www.instagram.com/lelo_official/
Pressroom: http://pressroom.misspublicity.nl/lelo/