14
mei
2018
|
11:29
Europe/Amsterdam

Lima introduceert muesli’s vol nutritionele eigenschappen

Vier gevarieerde en smaakvolle mixen voor een goed begin van de dag

Een goede start begint met een lekker ontbijt dat rijk is aan voedingsstoffen. Met de zomer voor de deur is het tevens een goed voornemen je winterse eetpatroon te vervangen door een lichtere variant. Daarom introduceert Lima vier smaakvolle biologische muesli’s, vol variatie en voedingsstoffen die zorgen voor een optimaal begin van de dag. Met de varianten Yoga, Protein, Incas en Goji Superfruits zet je in een handomdraai een lekker ontbijtje op tafel!

Boost voor je ontbijt
De biologische muesli’s van Lima bevatten geen rozijnen of toegevoegde suikers* en zitten vol essentiële mineralen als kalium, ijzer, zink, magnesium, koper en fosfor. Met een aanbod van vier verschillende smaken zorgen deze bronnen van mineralen en vezels ervoor dat iedereen een boost kan geven aan zijn of haar ontbijt. De varianten Protein, Incas en Goji Superfruits zijn bovendien gegarandeerd glutenvrij!

Ideale basis
Muesli van Lima eet je puur natuur bij je ontbijt, als tussendoortje of in combinatie met granendranken als rijstdrank, haverdrank of speltdrank. Verrijk het geheel eventueel met vers fruit of noten. Ook is de muesli een ideale toevoeging op een lekker plantaardig dessert of als topping op een smoothie. Met de handige hersluitbare verpakking blijft de muesli knapperig vers tot de laatste hap.

Muesli Yoga – rijk aan vezels
De havervlokken in de Muesli Yoga zijn rijk aan vezels en verrijkt met vruchten, noten en granen. De muesli is daarnaast op smaak gebracht met een subtiele mix van Ayurvedische kruiden. Muesli Yoga is een bron van eiwitten, kalium, ijzer en zink en rijk aan magnesium, koper en fosfor. Deze combinatie van voedingstoffen is onmisbaar in het kader van een evenwichtig voedingspatroon.

Muesli Protein - bron van plantaardige eiwitten
Lima’s Muesli Protein bevat al het goede van soja en hennep. De muesli is smaakvol verrijkt met dadels en andere gedroogde vruchten, en is een bron van ijzer en omega-3-vetzuren. Tevens bevat ook deze glutenvrije muesli alleen van nature aanwezige suikers. Vanwege de hoge hoeveelheid eiwitten vormt het een ideaal begin van de dag voor veganisten.

Muesli Incas – bomvol oergranen
De Incas-muesli is een heerlijke mix van de oergranen quinoa en amaranth, welke door de Inca’s al beschouwd werden als “wondergranen”. Deze glutenvrije, vezelrijke muesli is net als de Yoga-variant een bron van eiwitten, kalium, ijzer en zink. Daarnaast is deze mix rijk aan magnesium, koper en fosfor.

Muesli Goji Superfruits – fruitig en biologisch
De Muesli Goji Superfruits bestaat voor 13,4 % uit gojibessen en gedroogde superfruits. Tevens bevat deze fruitige, glutenvrije muesli ingrediënten als gepofte rijst, gepofte boekweit, amandelen, vijgen, zonnebloempitten en veenbessen.

Achtergrond
Al 60 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Lima moedigt het gebruik aan van gezonde voeding, geselecteerd op basis van de complementariteit van de ingrediënten. De producten zijn niet alleen biologisch, maar beantwoorden ook aan de voedingsprincipes van Lima. Lima heeft de filosofie dat we beter leven wanneer we dat doen in harmonie met onszelf en alle andere levensvormen op aarde. De producten van Lima zijn allemaal plantaardig en bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige granen, plantaardige eiwitten, goede onverzadigde vetzuren en complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2 neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van haar klanten.

* de muesli’s bevatten alleen van nature aanwezige suikers.

Overige informatie over Lima Muesli’s
Verkooppunten : Lima is exclusief verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel.
Vanaf week 20 verkrijgbaar.
Adviesverkoopprijzen :
Muesli Yoga 400g € 5,99
Muesli Protein 350g € 5,99
Muesli Incas 350g € 5,99
Muesli Goji & Superfruits 200g € 4,99
Website : www.limafood.com (ook voor verkooppunten)
Facebook : www.facebook.com/lima.bio.food
Instagram : www.instagram.com/lima.bio.food