24
september
2018
|
11:54
Europe/Amsterdam

Lima introduceert twee nieuwe amandeldranken

Nu ook suikervrije- en havervariant voor echte lekkerbekken

Lima verrijkt haar assortiment met twee heerlijke amandeldranken: Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel. De nieuwe varianten zijn gebaseerd op Europese amandelen van de beste kwaliteit. Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel bevatten geen toegevoegde suikers en passen perfect binnen een evenwichtig dagelijks voedingspatroon voor de hele familie. Heerlijk bij het ontbijt of om andere dranken te verrijken, maar net zo goed te gebruiken in tal van plantaardige zoete of zoute bereidingen.

Ongezoet en suikervrij
Amandel Drink Ongezoet is een smaakvolle suikervrije drank met de heerlijke, zonnige smaak van amandelen. Een drank zonder toegevoegde aroma’s, arm aan verzadigde vetten en bovendien lactose- en glutenvrij. Het geheim? Door het gebruik van verschillende amandelen, waarvan sommige licht geroosterd (2% geroosterde amandelen, 2% zoete amandelen), ontstaat een unieke smaak. Omwille van de lekkere smaak, het lage suikergehalte en de voedzame eigenschappen, wordt de drank zowel door vegetariërs als door veganisten op prijs gesteld. De Amandel Drink Ongezoet is een culinair hulpmiddel dat onmisbaar is voor dagelijkse plantaardige bereidingen en voor wie graag geniet van de smaak van licht gegrilde amandelen.

Milde smaak van haver
Haver Drink Amandel is een heerlijke drank die zijn smaak dankt aan de combinatie van zoete amandelen en de milde smaak van haver. De drank is lactosevrij en arm aan verzadigde vetten. Bovendien is het een natuurlijke bron van eiwitten, waaraan geen suikers toegevoegd werden, aangezien deze drank van nature al suikers bevat. Een heerlijke drank met een romige textuur en een smaak die iedereen bekoort. Lekker bij het ontbijt voor de bereiding van muesli of havermout, of om andere dranken zoals koffie te verrijken. Maar net zo goed te gebruiken in tal van plantaardige zoete of zoute gerechten.

Achtergrond
Al 60 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Lima moedigt het gebruik aan van gezonde voeding, geselecteerd op basis van de complementariteit van de ingrediënten. De producten zijn niet alleen biologisch, maar beantwoorden ook aan de voedingsprincipes van Lima. Lima heeft de filosofie dat we beter leven wanneer we dat doen in harmonie met onszelf en alle andere levensvormen op aarde. De producten van Lima zijn allemaal plantaardig en bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige granen, plantaardige eiwitten, goede onverzadigde vetzuren en complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2 neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van haar klanten.

Overige informatie over Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel
Verkooppunten : Lima is exclusief verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkel
Adviesverkoopprijs : €2.59 en €2.79
Website : www.limafood.com (ook voor verkooppunten)
Facebook : www.facebook.com/lima.bio.food
Instagram : www.instagram.com/lima.bio.food