Antwerpen,
10
september
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Salt & Pepper en Lemon & Salt vullen assortiment aan

Lima tortillachips vanaf nu gebakken in zonnebloemolie

Salt & Pepper en Lemon & Salt, dat zijn de nieuwe, bijzondere smaken van Lima tortillachips. Krokante maïschips die lekker zijn om zo te eten of om te dippen in een sausje. Bij een nieuwe smaak past een nieuwe ook en dus zijn alle varianten van Lima Tortillachips in een nieuw jasje gestoken. Maar deze nieuwe smaken zijn niet het enige nieuwtje over de tortillachips van Lima, het hele assortiment wordt vanaf heden gebakken in zonnebloemolie. Dat betekent dat de tortillachips rijk zijn aan onverzadigde vetzuren. 

Tortillachips van Lima zijn gemaakt van zongedroogde maïskorrels die op een steen worden gemalen. In de laatste productiefase worden de chips gebakken in zonnebloemolie. Omdat Lima gezondheid en voeding belangrijk vindt, werd palmolie (verzadigd vet) vervangen door zonnebloemolie (onverzadigd vet). Onverzadigde vetzuren dragen bij aan een gezonder vetprofiel in het ichaam.

Nieuwe smaken
Licht peperig of met een subtiele limoen toets: de nieuwe smaken van Lima tortillachips zijn origineel en vooral heel erg smakelijk. De Lemon & Salt chips hebben een subtiel zuur smaakje, gecombineerd met zeezout. De Salt & Pepper tortillachips zijn hartig met een pittig accent. Beide smaken zijn lekker als aperitief of om te dippen in onder andere de spreads van Lima met bijzondere smaken zoals Edamamé Aubergine. De bestaande tortillachips varianten, Chili en Original, zijn ook voorzien van een nieuwe moderne verpakking.

Over Lima
Al meer dan 50 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Lima moedigt het gebruik aan van gezonde voeding, geselecteerd op basis van de complementariteit van de ingrediënten. De producten zijn niet alleen biologisch, maar beantwoorden ook aan de voedingsprincipes van Lima. De producten van Lima zijn allemaal vegetarisch en bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige pantaardige eiwitten, zoals het een kwalitatief goed vegetarisch dieet betaamt. De vetten in deze producten bestaan voornamelijk uit goede onverzadigde vetzuren. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van snelle suikers, liever wordt gekozen voor complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. Er wordt gebruik gemaakt van volle of halfvolle granen. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het millieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2 neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van haar kanten. Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.limafood.com.

Verkoopadviesprijzen: Tortillachips Lima (zak ) € 1,49

Verkrijgbaar: Lima is exclusief verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel. Kijk voor verkooppunten op de website.

Website: www.limafood.com