Rotterdam,
12
februari
2018
|
13:38
Europe/Amsterdam

Geef je ontbijt een energieboost met nieuwe Linwoods mixen

Linwoods lanceert Breakfast Boost in drie verschillende smaken

Een goed begin is het halve werk, zo luidt het gezegde. Linwoods helpt je daar in een handomdraai mee, want met de lancering van de Breakfast Boost wordt ontbijten een supergezond feestje. Deze nieuwe superfoodslijn bestaat uit een mix van zaden en bessen en zitten boordevol essentiële vetzuren, vitamines en mineralen die je aan je favoriete ontbijt kunt toevoegen. De Breakfast Boost is verkrijgbaar in drie nieuwe varianten: een authentieke appel kaneel mix, een zoetige cacao moerbeien mix en een extra gezonde vitamine D mix. Zoals je van Linwoods gewend bent, worden ook deze zadenmixen enkel van de beste ingrediënten ter wereld gemaakt. 

Belangrijke voedingsstoffen
Natuurlijk weten we allemaal dat we dagelijks essentiële vetzuren, vitamines en mineralen nodig hebben. Linwoods maakt het ons wel heel makkelijk om ze ook daadwerkelijk binnen te krijgen. Strooi de zadenmix over je havermout, door je yoghurt of over je breakfast bowl. Of verwerk de zadenmix door je favoriete smoothie of door het beslag van je boekweit- of bananen pannenkoek. De Breakfast Boost geeft je ontbijt en daarmee jezelf in no time een gezonde energieboost. Doordat de zaden ‘koud gemalen’ worden, blijven de goede voedingsstoffen bewaard en kunnen ze gemakkelijker door je lichaam worden opgenomen.

Hartverwarmend appel kaneel
De nieuwe lijnzaad, chiazaad, appel en kaneel mix is een combinatie van twee minuscule zaadjes die rijk zijn aan voedingsvezels. De toevoeging van appel en kaneel zorgen voor een smaakvolle hartverwarmende explosie. Kaneel is bovendien rijk aan magnesium en mangaan dat zorgt voor extra energie. Daarnaast biedt de appel vitamine C dat goed is voor je immuunsysteem en een goede mix om de dag mee te starten.

Gelukmakend cacao
Wie is er niet gek op cacao? Dat gezond ook heel lekker kan zijn, bewijst de Linwoods mix van lijnzaad, cacao en moerbeien. De cacao die Linwoods gebruikt bevat maar liefst 75% minder vet dan de cacao in de meeste donkere chocoladeproducten. Het mix zit boordevol antioxidanten, mineralen en zink die de cellen en het weefsel van het lichaam beschermen tegen oxidatieve stress. Want wie wil niet de dag zonder stress starten! Daarnaast is deze overheerlijke mix ook een bron van ijzer die de werking van het immuunsysteem ondersteunt.

Bioculturen en vitamine D
De lijnzaad, bioculturen en vitamine D mix is de perfecte zadenmix voor degene die extra omega 3 en vitamine D binnen willen krijgen. De zadenmix is daarom uitermate geschikt tijdens de wintermaanden wanneer er gebrek is aan zonlicht en brengt net dat ene zonnestraaltje extra tijdens je ontbijt. De bioculturen zorgen voor een goede darmflora, betere opname van calcium en stimuleert de spijsvertering.

In de mix
De mixen van Linwood zijn vrijwel allemaal organisch geproduceerd, 100% natuurlijk en bovendien glutenvrij. Ze bevatten geen kunstmatige smaakstoffen en toegevoegde suikers. De basis van de mixen van Linwoods is bijna altijd lijnzaad, één van de meest rijke plantaardige bronnen van omega 3. Dit is een vetzuur dat ons lichaam niet zelf kan maken en dus uit onze voeding moet worden gehaald.

Over Linwoods
Als boerenzoon herinnerde John Woods, directeur van het Ierse familiebedrijf Linwoods, zich de glanzende vachten van vee dat lijnzaad door hun voer kreeg. Hij bedacht dat het dan voor mensen misschien ook wel heel gezond zou zijn en verschillende onderzoeken bevestigden zijn idee. Linwoods, toen al een leverancier van gezonde bakkers- en zuivelproducten, besloot om een lijn van superfood combinaties met een ongekend hoge kwaliteit aan het assortiment toe te voegen, waarin lijnzaad vaak een grote rol speelt. In de lijn van producten zijn ook innovatieve en prijswinnende producten te vinden zoals Lijnzaad, Noten en Q10, met daarin een co-enzym dat als antioxidant werkt en lichaamscellen helpt om extra energie aan te maken. Andere prijswinnende producten zijn Linwoods Lijnzaad Probiotica Vitamine D, Linwoods Cacao & Bessen en Linwoods Hennepzaad. Linwoods wordt in meer dan twintig landen verkocht.

Overige informatie over Linwoods
Adviesverkoopprijs: € 4,49 voor een zak van 180 gram
Verkrijgbaar: de Breakfast Boost is o.a. verkijgbaar bij Albert Heijn
Website: www.linwoodhealthfoods.com/nl