Rotterdam,
22
september
2020
|
13:45
Europe/Amsterdam

Winterse magie van rauwe chocolade met de nieuwe limited editions van Lovechock

De smaken Winter Spice & Mandarin en Apricot & Ginger houden je warm op koude dagen

Samenvatting

Nu de winter steeds dichterbij komt, kunnen chocoladeliefhebbers hun hart ophalen. Leuk nieuws: Lovechock lanceert twee winter limited editions. De smaken Winter Spice & Manderin en Apricot & Ginger bevatten natuurlijk fruit en biologische kruiden die je warm houden tijdens de kou. Rauwe cacao bevat van nature vitamines, mineralen, flavonoïden én stemmingsverhogende ‘liefdesstoffen’: ideaal voor het koudere seizoen. Als dát geen fijne winter wordt!

Chocolade als ultieme hartopener
Wist je dat rauwe chocolade stemmingsverhogende stofjes bevat en daarmee de ultieme hartopener is? Geen wonder dat het wordt beschouwd als een ware ‘love drug’. Maar rauwe chocolade brengt nog veel meer positieve effecten met zich mee, aldus onderzoekers. Doordat het tjokvol vitamines en mineralen zit, verhoogt het de bloedstroom naar de hersenen. Dit zorgt voor meer bewustzijn, focus én een heldere geest.

Rauw
De rauwe chocolade van Lovechock smaakt heerlijk en wordt gemaakt met veel liefde en respect voor de superfruit cacao. Na het licht roosteren van de cacaoschil wordt de cacao van Lovechock op een lage temperatuur verder bewerkt en blijft de kern daarbij rauw. Zo ontstaat rauwe chocolade die zo puur en onbewerkt mogelijk is. Bovendien zijn de ingrediënten 100 procent biologisch gecertificeerd. Daarmee wil Lovechock een bewuste levensstijl en genieten bij elkaar brengen.

Kracht voor het immuunsysteem
Apricot & Ginger

De limited edition Apricot & Ginger smaakt als een warme winterknuffel. De zoetzure toon van de biologische abrikozenstukjes ontmoet de uitgebalanceerde tinteling van verse gember. De gember heeft een krachtig effect dat je lichaam stralend en warm houdt. Overigens draagt het ingrediënt ook bij aan een goede spijsvertering. Fijn voor je immuunsysteem!
 

Meesterwerk van de chocolatier
Winter Spice & Mandarin

Minstens zo populair in de kou is de limited edition Winter Spice & Mandarin. Voor deze ware smaakexplosie heeft de chocolatier van
Lovechock een speciale receptuur ontwikkeld. De cacaoboter wordt doordrenkt met biologische mandarijnschillen en later met heerlijke speculaaskruiden gecombineerd.

Over Lovechock
Lovechock is in 2009 in Amsterdam opgericht uit passie voor rauwe veganistische voeding en was de eerste producent van rauwe chocolade in Europa. Sinds het begin wil het bedrijf vooral één ding: laten zien dat bewust eten echt lekker kan zijn. En dat het ook mogelijk is om te eten zonder een schuldig geweten te hebben.

Love for You. Love for the Farmer. Love for the Planet – is de filosofie van Lovechock. "Love for You" betekent dat alleen de beste veganistische en biologische ingrediënten worden gebruikt voor de chocolade. Bovendien gelooft de marktleider in het segment van de rauwe chocolade sterk in de kracht van de rauwe cacao. "Raw Chocolate" bij Lovechock betekent dat de rauwe cacao zo min mogelijk en op de laagst mogelijke temperatuur wordt verwerkt, uit respect en liefde voor de vele waardevolle ingrediënten: vitaminen, mineralen en flavonoïden. Daarnaast wordt in plaats van geraffineerde suiker, natuurlijke kokosbloesemnectar of dadels gebruikt om te zoeten. Alle producten zijn veganistisch, gluten-, soja- en palmolievrij. De bijzonder aromatische Ecuadoraanse Arriba Nacional-cacao en de nectar van de kokosnootbloesemnectar uit Indonesië worden rechtstreeks bij lokale boerencoöperaties gekocht om een eerlijk loon te garanderen. Daarnaast heeft Lovechock veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid: Al sinds 2011 zijn de productverpakkingen plasticvrij en dus 100% composteerbaar.

Het Lovechock assortiment bestaat nu uit elf tabletten en 12 repen in verschillende smaken.

Boilerplate

Overige informatie over Lovechock
Datum : De winter limited editions zijn vanaf 19 oktober verkrijgbaar bij de volgende winkels: Ekoplaza, Odin, Erica, Marqt en Bewustwinkelen.nl. De advies verkoopprijs is €3,99.
Website : www.lovechock.com
Facebook : www.facebook.com/lovechock
Instagram : www.instagram.com/lovechock_official