Rotterdam,
02
oktober
2023
|
13:18
Europe/Amsterdam

Maak kennis met EdelBites - een moderne twist op de traditionele Oostenrijkse "Käsnudel"

Eerste EdelBites pop-up locatie opent deuren in Amsterdam

Samenvatting

De eerste EdelBites pop-up takeaway locatie heeft zijn deuren geopend in Amsterdam en biedt een assortiment verse en voedzame gevulde dumplings met bijzondere smaken. Van kaas-munt en tomaat-mozzarella tot spinazie-kaas, prosciutto-parmezaan en appel-kaneel, er is een verscheidenheid aan zoete en hartige vullingen beschikbaar om van te genieten. De deegbasis van elke dumpling is hetzelfde, ze zijn geïnspireerd op basis van een traditioneel recept met Hüttenkäse, gevuld met een verse vulling en bedekt met boter en bieslook. EdelBites worden geserveerd in porties van 3 of 5 en zijn geschikt voor elk moment van de dag - als lunch, tussendoortje of diner met salade - waardoor ze een handig en voedzaam alternatief zijn voor een dagelijkse maaltijd. Ontdek een wereld van smaken, een culinaire twist bij elke hap!

Tradioneel gerecht in modern jasje 
EdelBites laat je kennismaken met de mondiale culinaire wereld. Deze moderne versie van de traditionele Oostenrijkse "Käsnudel" dumplings is verrassend, veelzijdig en een echte smaaksensatie. De klassieke deegbodem van de dumpling en de traditionele vulling van Oostenrijkse Hüttenkäse is doordrenkt met smaken van over de hele wereld. In Oostenrijk is "Käsnudel" al eeuwenlang een populair gerecht. De oprichters van EdelBites, Angelika en Christoph, delen hun liefde voor het traditionele Oostenrijkse gerecht en besloten er een moderne draai aan te geven. Ze selecteerden zorgvuldig elk ingrediënt om versheid en respect voor het originele recept te garanderen. Met hun moderne draai aan gevulde dumplings wil EdelBites laten zien dat culinaire diversiteit mensen verbindt. 


Eerste Nederlandse pop-up locatie is nu open in de Amsterdamse Pijp 
Vanaf deze maand zijn EdelBites dumplings al te bestellen via Ubereats en Thuisbezorgd, maar iedereen kan ook langskomen bij de pop-up takeaway om EdelBites te ervaren - een moderne twist op traditionele dumplings. Met opties als tomaat-mozarella, champignon-cashewnoot, tofu-munt, ratatouille, oesterzwam-polenta, bacon-aardappel, lasagna of nougat-walnoot is er voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit porties van 3 of 5 dumplings, of je bestelt een "EdelMix" vol verschillende smaken. Meer locaties volgen later dit jaar. 


Over EdelBites 
EdelBites zijn een vers, kwalitatief hoogstaand en voedzaam alternatief voor een alledaagse maaltijd en laat iedereen kennismaken met culinaire smaken van over de hele wereld. Geïnspireerd op het traditionele Oostenrijkse recept en met een speciale zoete of zoute vulling, is elke hap een verse en voedzame keuze. EdelBites stelt zich een wereld voor waarin eten grenzen overstijgt, mensen verbindt en culturen samenbrengt. 
 

Boilerplate

Meer informatie over Edelbites 
Edeltbites pop-up: Eerste van der Helststraat 27, 1073 AC Amsterdam 
Openingstijden: dagelijks 11:30-19:30 uur 
Website: https://www.edelbites.com/ 
TikTok: https://www.tiktok.com/@edelbites 
Facebook: https://www.facebook.com/edelbites 
Instagram: https://www.instagram.com/edelbitesnl/