Amsterdam,
20
juni
2017
|
15:55
Europe/Amsterdam

Maass Meal Station prikkelt de zintuigen in Amsterdam

Ready to eat & go foodconcept biedt lekker eten met een goed gevoel

Op 8 juni 2017 opende Maass Meal Station de deuren van haar nieuwste eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West. Een winkel met ready to eat & go maaltijden die alle zintuigen prikkelt. Maass Meal Station biedt gemak en smaakvolle gerechten met verse, deels biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Echt, lekker en eerlijk eten dat zorgt voor een goed gevoel; food for a good mood. Eenvoudig te bestellen via de website van maassmealstation.nl, af te halen of op te eten in de winkels. 

Vers, puur en volledig zelf bereid
De chefs van Maass Meal Station koken elke dag met de beste ingrediënten: seizoensgebonden, liefst uit de buurt. Zonder conserveringsmiddelen of andere rare toevoegingen. Altijd vers en puur en volledig zelf bereid. Er is een divers aanbod voor alle momenten van de dag. Van chia pudding en sandwiches tot salades, gezonde snacks en maaltijden. Naast echt, lekker en eerlijk eten, heeft Maas Meal Station duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en houdt ze hiermee rekening bij de inkoop, bereiding en verpakking.

Initiators
Maass Meal Station is een initiatief van Jeroen Maass en Louise du Toit in samenwerking met Yvo Van Rijen. Chefkok Jeroen Maass richtte ruim tien jaar geleden het ready to go foodconcept ‘Uit De Keuken Van Maass’ op. Dagelijks kookt hij samen met zijn keukenbrigade een variëteit aan maaltijden, soepen en salades. Creatief en culinair brein Louise du Toit bedenkt en ontwikkelt de recepturen. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken en met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen. Samen besloten ze om naast de levering aan verschillende retailconcepten een eigen onderscheidend winkelconcept te lanceren. Food professional Yvo van Rijen, onder meer initiator van Koopeenkoe.nl, werd betrokken om Maass Meal Station op de kaart te zetten en verder uit te rollen in Nederland.

To-go | pick up | eat-in | delivered
Gasten kunnen hun gerechten in de eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat eten en afhalen. In de keuken worden dagspecials bereid voor alle Maass Meal Station vestigingen in Amsterdam. Binnenkort wordt ook de reeds bestaande winkel van Maass Meal Station in de Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam verbouwd. Via de website van Maass Meal Station kan een pre-order worden gedaan waarna de bestelling opgehaald kan worden in de geselecteerde winkel. Daarnaast kunnen gasten in de winkels terecht voor speciale selectie drankjes, snacks en broodjes. Tevens kunnen de gerechten bezorgd worden via de bezorgservice van Deliveroo en UberEats. Lekker en verantwoord eten was nog nooit zo gemakkelijk.

Overige informatie over Maass Meal Station

Openingstijden 10:00 – 22:00 uur
Website www.maassmealstation.nl

Adres Jan Pieter Heijestraat 84, 1053 GS Amsterdam
Telefoon 06 12674793

Adres Eerste Constantijn Huygensstraat 69, 1054 BT Amsterdam
Telefoon 06 81175177

Adres Ceintuurbaan 238, 1072 GE Amsterdam
Telefoon 06 23372511