Amsterdam,
22
december
2017
|
13:50
Europe/Amsterdam

MaMa Kelly Amsterdam organiseert hartwarmende MaMa Cares tijdens kerst

Sharing is caring

Samenvatting

MaMa Kelly koestert tradities. Ieder jaar organiseert MaMa Kelly in Den Haag de hartverwarmende MaMa Cares. Dit jaar wordt deze traditie ook gelanceerd in Amsterdam onder het mom ’succes hebben is leuk, maar delen zorgt ervoor dat je er ook echt van kunt genieten’. MaMa Cares zorgt ervoor dat degenen die het echt verdienen even flink in het zonnetje worden gezet. MaMa Kelly doet hiervoor een oproep aan iedereen die iemand wil voordragen die het echt even nodig heeft. Die de andere kant van de medaille maar al te goed kent en waarbij het simpelweg even niet voor de wind gaat. Of juist aan mensen die wereldkampioen zijn in zichzelf wegcijferen en alleen maar klaar staan voor anderen. Binnen het kader van de kerstgedachte nodigt MaMa Kelly ze graag uit om in de kerstperiode te genieten van een zorgeloos avondje uit. Geheel anoniem, op kosten van MaMa Kelly en zonder strings attached. 

Aanmelden voor MaMa Cares
Mensen kunnen anderen aandragen door een e-mail te sturen met het achterliggende verhaal naar willemien@mama-kelly.nl onder vermelding van MaMa Cares Amsterdam. MaMa Kelly nodigt vervolgens een aantal mensen uit om bij MaMa Kelly Amsterdam even te ontsnappen aan de gang van alledag.

Over MaMa Kelly
’MaMa Kelly is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Na het befaamde restaurant in Den Haag openden ze in november 2017 een tweede spraakmakende zaak in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Het restaurant in Den Haag kenmerkt zich door een stoere, industriele uitstraling en is gevestigd in het voormalige ketelhuis van de Caballerofabriek. MaMa Kelly Amsterdam heeft als motto ‘pink is not just a color, it’s an attitude’. Het pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Er zijn vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er messing, leer en eikenhout toegepast in het elegante en sexy interieur. De interieurs van beide restaurants zijn ontworpen door Rein Rambaldo, tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca.

Signatuurgerechten kip en kreeft
MaMa Kelly is befaamd om haar signatuurgerechten met kip en kreeft. Daarnaast serveert zij heerlijke alternatieven, waaronder een verrassende selectie vegetarische gerechten. De gerechten worden door een enthousiast keukenteam geheel naar eigen recept gemaakt met dagverse producten en ingrediënten, onder leiding van executive chef IJsbrand Wilbrenninck.

Reserveren en kerst bij MaMa Kelly Amsterdam
Reserveren is alleen mogelijk via de website. Iedere maandagochtend om 09.00 uur komt via www.mama-kelly.nl een nieuwe week vrij om te reserveren. In het nieuwe jaar start MaMa Kelly met de lunch. Op eerste Kerstdag viert MaMa zelf kerst met familie en vrienden. Op tweede kerstdag is MaMa Kelly geopend om à la carte te genieten van kip & kreeft. Alleen op reservering, en ook dat kan alleen online.

Boilerplate

Overige informatie over MaMa Kelly Amsterdam

Openingstijden
17:00 – 00:00 (Zon - Don) | 17:00 – 01:00 (Vrij - Zat)
Reserveren Je kunt van zondag tot en met donderdag reserveren tot 22.00 uur. Op vrijdag en zaterdag kun je tot 22.30 uur aanschuiven.
Adres Olympisch Stadion 35, 1076 DE Amsterdam
Website mama-kelly.nl
Facebook www.facebook.com/mamakellyamsterdam
Instagram www.instagram.com/mamakelly.nl/
# #mamakellyamsterdam