Den Haag,
16
mei
2017
|
15:22
Europe/Amsterdam

MaMa Kelly presents Battle Of The Chefs

Chef IJsbrand Wilbrenninck kookt samen met chefs Milio Weimar en Martin Strik de sterren van de hemel

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017, presenteert MaMa Kelly met gepaste trots de eerste editie van ‘Battle Of The Chefs’. Creatieve chefkoks IJsbrand Wilbrenninck, Milio Weimar en Martin Strik strijden in zes rondes samen met hun keukenbrigade om de smaak van hun gasten. Ze gaan terug naar de basis van het koken en serveren de vers bereide gerechten rechtstreeks vanuit de keuken. De gasten kiezen hun favoriete gerechten op basis van presentatie, geur en persoonlijke smaak. Een uitdagende en smaakvolle battle tussen de drie chefs waar de gasten de grote winnaars van de avond zijn. Nog een primeur is het optreden van CHMPGN Avenue met Jennifer Ewbank die samen met de MaMa Kelly DJ en een saxofonist de culinaire avond muzikaal begeleiden.

Hemels eten en drinken
Het menu tijdens The Battle of The Chefs bestaat uit zes shared dining gerechten vergezeld van champagne en mooie wijnen. De avond wordt muzikaal begeleid door CHMPGN Avenue met Jennifer Ewbank, één van de MaMa Kelly-DJ’s en een saxofonist. En uiteraard is Ome Steef van de partij om als presentator deze spectaculaire avond in goede banen te leiden.

Over MaMa Kelly
In 2015 opende spraakmakende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek op een industrieterrein in Den Haag. MaMa Kelly houdt van spannende contrasten. Ze verbindt oude details met nieuwe elementen en serveert toegankelijke, doch onderscheidende gerechten met als signature dishes kreeft en kip. MaMa’s stoere looks en haar industriële karakter in combinatie met de sfeervolle inrichting en gastvrijheid zorgen voor een ultieme hospitality beleving op een intrigerende locatie die bijblijft.

Overige informatie over MaMa Kelly Battle Of The Chefs

Datum donderdag 25 mei 2017
Tijd Ontvangst in de bar: 18:00 - 19:00 uur | Aan tafel: 19:00 uur
Dresscode Cocktail Attire
Reserveren Alleen telefonisch en tijdens kantooruren 070 217 05 46
Adres Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag
Website www.mama-kelly.nl
E-mail info@mama-kelly.nl
Facebook www.facebook.com/events/1879775472265942/