Rotterdam,
20
december
2021
|
14:28
Europe/Amsterdam

Een bewustere en gezondere levensstijl met de unieke geneeskrachtige en helende producten van Manuka New Zealand

Manuka New Zealand helpt bij het behalen van jouw bewuste en goede voornemens

Samenvatting

Veel mensen streven er elk jaar weer naar om bewuster en daarmee gezonder te willen leven en beter voor zichzelf te zorgen. Manuka New Zealand omarmt dit voornemen en helpt met hun producten om dit gemakkelijk toe te passen op niet alleen het nieuwe jaar, maar op je gehele levensstijl. Manuka New Zealand produceert bijzondere rauwe Manuka honing die bekendstaat om haar geneeskrachtige en helende eigenschappen. De honing vormt de basis van al hun producten, zoals de Manuka honing met waardes die oplopen tot MGO 1000+ (Methylglyoxal* (gemeten in mg/kg)), Manuka honing pastilles op basis van isomalt, Manuka snappaks (handige kleine meeneemverpakkingen), Manuka olie en de zeer unieke tandpasta op basis van Manuka honing MGO 550+, Manuka olie & propolis. Start nu met een bewustere en gezondere levensstijl met deze 100% natuurlijke producten uit Nieuw-Zeeland.

*Methylglyoxal is de stof die van nature in grote hoeveelheid aanwezig is in Manuka honing

Manuka New Zealand ondersteunt bij een gezonde levensstijl
In de afgelopen jaren is Manuka honing veelvuldig onderzocht op haar unieke wetenschappelijk onderbouwde kwaliteiten en kenmerken door vele wetenschappers wereldwijd. Hierbij werden eigenschappen ontdekt die maken dat de producten van Manuka New Zealand vele gezondheids-voordelen bevatten en bijdragen aan een bewustere en gezondere levensstijl. Manuka honing is perfect om je gezondheid gedurende het hele jaar een boost te geven. Doe dit met bijvoorbeeld de Manuka Pastilles, op basis van Isomalt (70%) en Manuka honing (30%) en die een langzaam verteerbare koolhydraten (vezel functie) bevatten. Ook zijn de handige Snappaks met 5 gram Manuka honing ideaal om voor, tijdens of na het sporten een energieboost te geven en om te hydrateren, doordat de Manuka honing ervoor zorgt dat water sneller wordt opgenomen in het lichaam.

Zo dragen de producten van Manuka New Zealand allen bij aan een bewustere en gezondere levensstijl en start je 2022 met een ondersteuning voor jouw goede voornemens.

Boilerplate

Over Manuka New Zealand
Manuka New Zealand produceert uitsluitend rauwe Manuka honing. Dit betekent dat deze honing niet extra wordt gefilterd of belucht en de temperatuur tijdens de productie nooit hoger wordt dan die zoals in de bijenkorf. Alle Manuka honing van Manuka New Zealand is monofloraal, gewonnen uit eigen bijenkorven en wordt uitsluitend geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw-Zeeland. Naast haar unieke Manuka honing onderscheidt het merk zich door producten, zowel voeding als cosmetica, te ontwikkelen op basis van rauwe Manuka honing.