Rotterdam,
10
mei
2023
|
10:40
Europe/Amsterdam

Met de nieuwe Kellogg’s Extra krokante muesli smaakt je ontbijt nog beter

Zó lekker, dat moet je proeven!

Samenvatting

Krokante muesli is al jaren de nummer 1 in ontbijtgranen van Nederland. Naast de bestaande varianten, komt Kellogg’s in ons land met nieuwe variant onder de naam Extra. Daarmee geef je je ontbijt een heel nieuwe dimensie. De drie varianten zijn van nature rijk aan vezels en perfect te combineren met zuivelproducten of (plantaardige) zuivelvervangers. Je kunt kiezen uit de smaken Original, Pure Chocolade met Geroosterde Hazelnoten en 3 Rode Vruchten. Heerlijk als basis of in combinatie met bijvoorbeeld vers fruit. Zo maak je elk ontbijt al snel bijzonder. 

Maak je ontbijt Extra-lekker met Kellogg’s
Met Kellogg’s Extra krokante muesli wordt ontbijten nog smaakvoller. De basis van volkoren granen zijn gemakkelijk te combineren met zuivelproducten zoals melk, kwark of yoghurt.  Verwen jezelf met één van de drie nieuwe varianten van Kellogg’s Extra of probeer ze allemaal. De Extra-producten zijn al jarenlang populair in diverse andere Europese landen. Kellogg’s Extra is het nummer 1 ontbijtgranen merk in Italië1 en nummer 1 granola merk in België2. Nu is de beurt ook aan Nederland om te ontdekken hoe lekker en veelzijdig de nieuwe varianten van krokante muesli van Kellogg’s zijn.

Charles Eeckhout, Marketing Manager Kellogg Benelux, over de lancering van Extra: “We weten uit onderzoek dat voor de Nederlandse consument bij het kopen van krokante muesli "goede smaak" (52%) en “geschikt om te combineren met zuivel - of gelijkwaardige - producten" (49%) de belangrijkste drijfveren zijn.3  Met de lancering van Extra komen we tegemoet aan deze behoeften en verwachtingen van de consument in Nederland, een land waar krokante muesli als ontbijt immens populair is.“

De drie nieuwe smaken die nu te koop zijn:
Kellogg’s Extra krokante muesli Pure Chocolade en Geroosterde Hazelnoten
Kellogg’s Extra krokante muesli Original
Kellogg’s Extra krokante muesli 3 Rode Vruchten

Kellogg’s Extra krokante muesli is verkrijgbaar bij Jumbo en binnenkort ook bij Hoogvliet , Plus en Albert Heijn. De adviesprijs is € 3,49. 

Over Kellogg’s
In de visie van de Kellogg Company is een rechtvaardige en goede wereld een wereld waarin mensen niet alleen te eten krijgen, maar ook voldoening vinden. Via onze vertrouwde merken zorgen we voor mooiere dagen en een plek aan tafel voor iedereen. Onze meest geliefde merken naast Pringles® zijn Special K®, Frosties®, Kellogg's Corn Flakes®, Rice Krispies® en nog veel meer. In 2021 bedroeg de netto-omzet bijna 14,2 miljard Amerikaanse dollar. Deze omzet bestaat voornamelijk uit snacks en kant-en-klare maaltijden als ontbijtgranen, diepvriesproducten en noedels. Als onderdeel van onze ESG-strategie pakken we via de Kellogg's® Better Days de onderling verbonden thema’s van welzijn, klimaat en voedselzekerheid aan, en zorgen we voor mooiere dagen voor 3 miljard mensen tegen eind 2030.

1 Sprint MAT P2 2023 – Value and Volume share branded, Italy
2 Nielsen P3 2023 – Value share branded, Open Market Belgium
3 GFK study October 2022 – “Drivers of buying Crunchy Muesli”
4 De prijs wordt ten allen tijde door de retailer bepaald