Rotterdam,
14
augustus
2023
|
12:14
Europe/Amsterdam

Met het nieuwe Wilkinson for Body & Balls scheersysteem ben je als man altijd perfect getrimd

2-in-1 systeem voor het scheren en trimmen van het lichaam en de intieme zone

Samenvatting

Wilkinson maakt het scheren en trimmen van het lichaam en de intieme zone gemakkelijker dan ooit. Met het nieuwe Wilkinson Sword Hydro Trimmer for Body & Balls scheersysteem werk je als man in no time je lichaamsbeharing en intieme zone bij. Het 2 in-1 scheersysteem bevat een Waterproof trimmer met 3 instelbare trimlengtes. Het scheermes bevat naast 5 scherpe mesjes een gelreservoir met aloë vera die de huid beschermt tegen irritatie. Met het handige 2-in-1 systeem bepaal je helemaal zelf hoe je je lichaamsbeharing trimt en scheert.

Wilkinson Sword Hydro Trimmer for Body & Balls
Het nieuwste 2-in-1 scheersysteem van Wilkinson heeft dé perfecte trimmer en scheermes om al je lichaamsbeharing naar wens te shapen. Of het nu gaat om lichaamshaar in het algemeen of, zoals de naam van het product al aangeeft, de balls. Dit scheersysteem is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. In de verpakking vind je het scheermes met trimmer inclusief batterij. De trimmer is waterproof en kun je ook onder de douche gebruiken. Met de smalle scheerkop van het scheermes kom je heel easy bij moeilijk bereikbare plekjes en dit geeft een zijdezacht resultaat. Style your bush the way you like it! Of het nu gaat om het bijwerken of vormgeven van de schaamstreek of het trimmen van andere gevoelige zones, deze trimmer maakt het eenvoudig. Het is jouw keuze om je 'bush' precies naar jouw smaak vorm te geven! Dankzij de 3 verschillende trimstanden kun je gemakkelijk variëren in de lengte van het lichaamshaar. Voor welke look ga jij?

Over Wilkinson
Wilkinson Sword, het internationaal bekende scheermerk, bestaat al meer dan 250 jaar. Sinds 1772 helpt Wilkinson mannen hun stijl aan te scherpen, wat al eeuwen van generatie op generatie wordt doorgegeven. Trouw aan zijn basiswaarden en aan hoge kwaliteit van de producten, is Wilkinson in de afgelopen decennia nooit opgehouden met innoveren. Van de praktische en efficiënte manier van scheren en het scheergemak, ook voor de gevoelige huid, tot aan stijl en milieu. Scheren heeft anno 2023 een nieuwe dimensie gekregen en trends veranderen snel. Wilkinson is altijd mee ontwikkeld met vernieuwende technologie. Door te blijven innoveren is Wilkinson vandaag de dag uitgegroeid tot een tijdloos, gedurfd en modern merk welke in vrijwel elk huishouden te vinden is, of het nu voor het trimmen van een baard is, het scheren van het hoofd of zelfs voor het hele lichaam.