Rotterdam,
02
mei
2018
|
13:16
Europe/Amsterdam

MISO SUSHI: all you can eat op het hoogste niveau

Nieuw sushiconcept in het Rotterdamse Plaza

Samenvatting

De allure van fine dining. Het gemak van all you can eat. MISO SUSHI combineert deze twee werelden in een nieuw Japans en Asian diningconcept in het Rotterdamse Plaza. MISO SUSHI staat voor topkwaliteit, verse bereiding en een eetbeleving om over na te tafelen.

Rotterdam kent veel eetculturen en sushi heeft daarbinnen een sterke positie verworven. MISO SUSHI is een nieuwe aanwinst voor de Aziatische keuken in de stad die eruit springt door een bijzondere verbinding te leggen tussen een bekende succesformule en een bijzondere eetbeleving. ‘All you can eat staat als een huis, daar moet je niet te veel aan willen veranderen. Wij kozen ervoor om deze formule in een nieuwe jas te steken door onze gasten te verrassen met een bijzondere eetbeleving. Eten bij MISO SUSHI is echt een avondje uit’, vertelt Yan Ji van MISO SUSHI.

Sumokunst
Ji doelt op de prachtige setting van het kersverse restaurant. Het interieur tilt het een bezoek aan MISO SUSHI naar een hoger plan. Klassieke Japanse elementen worden afgewisseld met modern Europees design. De blikvangers in de zaak zijn twee gigantische muurschilderingen van Japanse sumoworstelaars, die speciaal voor MISO SUSHI werden ontworpen. ‘Hoe langer je rondkijkt, hoe meer details je in het restaurant ziet. We hebben over alle grote en kleine dingen nagedacht.’

Bite size poké bowls
Om de gasten ook culinair te verrassen heeft MISO SUSHI een uitgebreid all you can eat-menu met ruim honderd Aziatische lekkernijen. Gasten kunnen twee uur lang gerechten bestellen verspreid over vijf rondes. Van vegetarische maki’s en handrolls tot specialiteiten van de grill en bite size poké bowls. Prijzen voor de lunch beginnen bij 19,50 euro per persoon. Onbeperkt dineren kan vanaf 27,50 euro. Het is ook mogelijk om a la carte-gerechten te bestellen.

Sushi counter
Geen tijd om aan te schuiven? Of liever thuis of op kantoor sushi eten? Speciaal voor de take awaygasten heeft MISO SUSHI een sushi counter. De chefs bereiden de gerechten voor je neus. Ji: ‘Versheid is essentieel voor de kwaliteit. Ook voor de counter kiezen we daarom altijd voor dagverse ingrediënten!’

Boilerplate

Overige informatie over MISO SUSHI
Open: Maandag t/m Woensdag, Zondag 12:00 – 22:00 uur
Donderdag t/m Zaterdag 12:00 – 22:30 uur
Locatie: Plaza 2- 4, 3012 CW, Rotterdam
Website: www.misosushi.nl
Facebook: www.facebook.com/MisoJapanseandAsianDining