Rotterdam,
26
maart
2018
|
17:03
Europe/Amsterdam

Grand Café Moeke is de nieuwe huiskamer van Enschede

Moeke opent 28 maart haar deuren op de Oude Markt

Samenvatting

Enschede heeft vanaf eind deze maand een nieuwe huiskamer. Grand Café Moeke heet vanaf 28 maart iedereen in de stad welkom om te komen proeven van de knusse ambiance en de lekkernijen van de kaart. Moeke is een nieuw, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke bak koffie, lunch of diner. Bij Moeke is het altijd gezellig en de sfeer laagdrempelig. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, op elk moment van de dag.

Thuiskomen
Moeke betekent ‘moeder’ in het Brabants. En dat zegt alles over het nieuwe grand café. Want bij je moeder is het natuurlijk thuiskomen. Of je als gast nu neerploft voor een kop koffie met verse appeltaart of een diner: zoals het klokje bij Moeke tikt, tikt het nergens… Moeke is ook de uitgelezen plek voor een gezellige borrel met collega’s of een ‘bijpraatlunch’ met vrienden.

Complete kaart
De sfeer is al reden genoeg om een keer binnen te stappen, maar ook de kaart zal de gasten blij verrassen. Moeke staat bekend om haar Flammkuchen, in Oostenrijk al jaren een hit! De kaart is sowieso spekkie naar het bekkie voor iedereen. Van moeders tomatensoep en huisgemaakte kaaskroketten tot aan de beroemde Moeke Burger of de zeebaars met romige Martinisaus. Wie zich liever wil laten verrassen, kiest voor de dagelijks wisselende special van de chef.

Appeltaart uit eigen bakkerij
Bij al dat verrukkelijks past natuurlijk een goed glas bier. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Oude Markt. Op de kaart staan maar liefst 60 varianten, waaronder Moekes Blond uit de eigen micro brouwerij. Om het Moeke-gevoel compleet te maken, krijgt de nieuwe zaak ook een eigen bakkerij waar dagelijkse appeltaarten uit de oven komen. De gasten worden verwelkomd door de onmiskenbare geur van verse taart. Precies zoals bij je eigen moeke thuis.

‘Even bij Moeke’
Het pand van Moeke Enschede telt twee verdiepingen en biedt straks plaats aan 200 gasten. Voor de deur ligt een ruim terras om vanaf het voorjaar gezellig mensen te kijken en te genieten van de zon. Drankje erbij. Hapjes op tafel. De tijd vergeten. En mochten je vrienden zich afvragen waar je uithangt, dan zit je waarschijnlijk weer ‘Even bij Moeke’, zoals op de gevel staat. Samen met de rest van Enschede.

Boilerplate

Overige informatie over Moeke Enschede
Open : Maandag – Vrijdag 10:00 – 00:00 uur
Zaterdag en Zondag 10:00 – 02:00 uur
Locatie : Oude Markt 8, 7511 GA Enschede
Website : www.moekeenschede.nl
Facebook : www.facebook.com/MoekeEnschede

Persuitnodiging
Wilt u aanwezig zijn bij het persdiner bij Moeke Enschede op donderdag 29 maart? Kick-off: 17.30 uur. Langs deze weg nodigen wij u graag uit en reserveren wij op aanvraag een plaats op de perslijst. Hiervoor kunt u contact opnemen met Joy van ’t Veer via joy@misspublicity.nl.